ULOGOVAO SE U FB PROFIL NEPOZNATE DEVOJKE: Ne možete ni da zamislite šta se dogodilo četiri godine kasnije!

Kako kaže Benson, glavni akter ove priče, iz nekog razloga nije mogao da se izloguje nedelju dana sa profila devojke koju nije poznavao, i tek kada mu je poslala nalog za prijateljstvo uspeo je da se izloguje. Međutim, tu nije bio kraj njihove priče

  • 9

Kada je te 2009. godine, preko najobičnijeg mobilnog telefona "na sklapanje" pokušao da se uloguje na svoj Fejsbuk profil, Šuler Benson je odmah ušao na svoj profil, bez prethodno tražene lozinke. To mu je bilo jako čudno, i odmah mu je sinulo kroz glavu da je ušao na neki tuđi nalog.

Ovladajte društvenim mrežama u ovih 10 koraka!

Zahvaljujujći ovoj grešci, Benson se zapravo ulogovao na nalog Selest Zendler, i tada nije ni slutio da će ona biti ljubav njegovog života!

Nakon što je otkrio da je vlasnik naloga Selest iz Kolorada, koju nikada nije u životu video, Benson je postavljao statuse na njen profil, ne bi li mu ona pomogla da se izloguje, na neki način. Uskoro su se u celu ovu virtuelnu priču uključili i Fejsbuk prijatelji pokušavajući da reše problem.

Kako kaže Benson iz nekog razloga nije mogao da se izloguje nedelju dana sa njenog naloga, i tek kada mu je poslala nalog za prijateljstvo uspeo je da se izloguje sa njenog profila.

Foto: Imgur Foto: Imgur

Ali tu tek počinje njihova prava priča! Počeli su da četuju, i shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog. Nakon četiri godine razmenjivanja poruka, napokon su se lično upoznali!

Zendlerova se 2013. preselila u Južni Arkanzas, i nakon godinu dana su se verili. Venčali su se u leto 2015. godine, a Benson je odlučio da podeli ovu priču sa celim svetom putem interneta, jer kako kaže da nije bilo interenta ne bi ni on upoznao ljubav svog života.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • momo

    12. oktobar 2015 | 00:38

    Pravi nacin da se smuva riba. Hakujes joj na fb prof. I onda kao ne mozes da se izligujes.A pre toga saznas sve o njoj I posle vreme odradi svoj posao hahahha :-) :-) :-)

  • &

    11. oktobar 2015 | 19:58

    Sudbina.srecnoooo

  • Zee

    12. oktobar 2015 | 18:34

    Код нас то не функционише. Код нас женске морају да виде фрајера, а затим какав телефон има, која кола вози и колико има пара. На основу поменутих критеријума одлучују да ли им се свиђа или не. Сељанке спонзоруше.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA