PAO NA TESTU OČINSTVA I OSTAO ŠOKIRAN: Otac vašeg deteta je vaš nerođeni brat!

Po njegovoj preporuci otac i sin su se podvrgli DNK testu porekla i saznali da je genetski, otac zapravo stric svog sina

  • 3

Amerikanac (34) je jedini poznati slučaj "ljudske himere", organizma sastavljenog od dve ili više genetski različitih stanica, a to je otkrio kada je uradio test očinstva.

SNIMAK KOJI JE ZAPREPASTIO SVET: Otac tera dete da puši i pije pivo! (VIDEO)

- Oprostite gospodine, ali vi niste otac vašeg novorođenog deteta, vaš nerođeni brat jeste - saopštili su lekari ovom muškarcu.

- Možete li zamisliti kako su roditelji bili uznemireni. Mislili su da su na klinici koristili pogrešnu spermu - kazao je genetičar sa Univerziteta u Stanfordu, Beri Star.

Lekari su ih uveravali kako nije došlo do zamene, te je par uzeo advokata. Po njegovoj preporuci otac i sin su se podvrgli DNK testu porekla i saznali da je genetski otac zapravo stric svog sina.

Drugim rečima, otac je upio gene svog brata blizanca koji je odumro u materici, a potom te gene preneo na svog sina. Zatim su testirali DNK iz sperme, a podudarnost između oca i sina je tada iznosila 10 odsto.

Radile su u istoj bolnici, a onda su slučajno otkrile STRAVIČNU zajedničku sudbinu (FOTO) (VIDEO)

- Ljudske himere su uobičajene, ali ih je vrlo teško otkriti. Obično na "svetlo dana" izađu u ovakvim neobičnim slučajevima - zaključio je jedan od biologa koji je upoznat sa ovim slučajem.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Da ste vi na mestu ovog čoveka da li biste poverovali u priču lekara ili biste posumnjali u svog partnera?

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pule

    26. oktobar 2015 | 15:37

    Ovo me podseca kad je Crnogorac otišao na sajam računara i stao kod jednog koji SVE ZNA! E bogomi REČI dje mi je ĆAĆA - PITA Crnogorac -kompjuter odgovara NE POSTOJI -Crnogorac ce-e valja eno ga u Hamburger radi već 10 godina -a kompjuter ce: Vas otac NE POSTOJI -umro je prošlog meseca a CACA vam je DRUGA KUĆA od vas gde zivite!

  • Lazar

    28. oktobar 2015 | 00:19

    Koga briga čije je dete, ja bih i tuđu decu usvoijo samo da imaju lep život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA