UGLEDALA JE BOŽJU RUKU NA NEBU I SLIKALA JE: Da li i vi vidite ono što i ona? (FOTO)

Gospođa Frajd rekla je da je Mesec te noći bio "vidljiviji i jasniji nego obično"

  • 1

Fotografije koje je napravila žiteljka Kenta Dajana Frajd u nedelju uveče pokrenule su polemike na internetu. Ona je uslikala patern koji veoma podseća na božju ruku, s prstom uperenim ka mesecu

BOG POSTOJI: Naučnik dokazao da ima ŽIVOTA posle SMRTI! (VIDEO)

Dajana Frajd je uverena da bi ruka koju je uslikala mogla biti božanska. Bizarni oblik zaista neopisivo podseća na zglob i šaku, ipak - veličina šake ukazuje na to da ona ne može biti nikako ljudska. 

Gospođa Frajd rekla je da je Mesec te noći bio "vidljiviji i jasniji nego obično".

- Kada smo moja porodica i ja videli ovaj oblik na nebu, zaustavili smo kola i ja sam izasla da napravim fotografiju- objasnila je Dajana. 

Dajanina fotografija nije prva kreativna fotografija ove vrste, pre nekoliko meseci britanski fotograf uhvatio je na nebu nešto što je ličilo na mapu Velike Britanije kako pluta u vazduhu. A u aprilu je razjareni zmaj "proleteo nebom" iznad Kalifornije. 

(Telegraf.rs / Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • victoria

    30. oktobar 2015 | 15:51

    Boga niko nikad nije video - to pise u Svetom Pismu. On je duhovno bice.Ljudi stalno traze cuda i znakove umesto da saznaju o Bogu u njegovoj nadahnutoj reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA