Saopštila je mužu da je TRUDNA na neverovatan način! A njegova reakcija će vas ODUŠEVITI (FOTO) (VIDEO)

Video koji je objavio Kori Vilijams na svom YouTube kanalu je za manje od nedelju dana pogledalo više od dva miliona ljudi

  • 3

Kori Vilijams na YouTube-u ima prilično popularan kanal "DudeLikeHELLA" na kojem objavljuje priče iz svog života na Aljasci, a jedan video se posebno ističe iz gomile. U njemu mu je njegova žena Kristen saopštila da je trudna na jedan neverovatan i nesvakidašnji način.

Ova trudnica nosi blizance, ali obratite pažnju šta se dešava kada podigne majicu!

Naime, njen predlog je bio da zajedno sa suprugom snimi video u kojem će on s povezom na očima na osnovu ukusa morati da pogodi koju hranu isprobava, a Kristen nije mogla da sakrije svoje uzbuđenje od samog početka.

Nakon što je svom suprugu stavila povez preko očiju, ubrzo je počela da gledaocima prikazuje poruke na kojima je pisalo da se ne radi samo o običnom isprobavanju okusa.

- Kori misli da se radi o izazovu s ukusima, ali to nije sve - pisalo je na jednom papiru.

Printskrin: Youtube/DudeLikeHELLA Printskrin: Youtube/DudeLikeHELLA

Kristen je u jednom trenutku Vilijamsu dala bočicu sa dečjom kašicom, a on je naveo kako mu taj ukus budi mnoge uspomene i kako mu je to bila omiljena hrana kada je bio dete. Nakon pitanja ko bi još mogao da voli tu hranu, on je ubrzo shvatio o čemu se radi i da on i Kristen očekuju dete.

Njegova reakcija je neprocenjiva, a video je za manje od nedelju dana pogledalo više od dva miliona ljudi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA