Prevario ju je muž, a onda mu je ona poslala nešto što će mu SMRDETI ČITAVOG ŽIVOTA!

- Dok je moj bivši muž onaj koji to najviše zaslužuje, svaka žena koja se kupa u slavi jer je spavala s oženjenim muškarcem, zaljubila se u njega, proglašava ga srodnom dušom i proziva mene, definitivno zaslužuje uvid u to što je dobila - rekla je uvređena žena

  • 7

Novinarku Amandu Čatel iz Amerike prevario je dugogodišnji partner i suprug, a ono što je ona zatim učinila šokiralo je ceo svet.

Ragbista prevario devojku, a njena osveta je bila surova! (FOTO)

Besna žena je opasnost od koje treba zazirati, a dodamo li na to bol i razočarenje zbog prevare dugogodišnjeg partnera, rezultat je žena koja ne preza ni pred čim. Dok će neki dostojanstveno podneti takvu izdaju, drugi će pokazati da su "krvavi ispod kože" i pribeći će osveti.

Bilo je slučajeva žena koje su zapalile odeću mužu, pobacale je po dvorištu, razbile mu automobil ili hakirale Fejsbuk profil kako bi napisale "ja sam prevarantski gad", ali, Amanda se odlučila za sasvim nov pristup. Ona je svom tadašnjem suprugu poslala na kućnu adresu veliku kartonsku kutiju punu konjskog izmeta. U tekstu za Tvoj Tango (Your Tango) objasnila je zašto je to napisala:

"Znam da me ovo svrstava u kategoriju ludaka, samo sam jedan dan u nedelji sela i proverila preko Gugla mogu li da pošaljem svom mužu veliku hrpu gov*na. On i ja smo se razišli u avgustu i sada živimo u različitim zemljama. Iako je rastanak bio mučan zbog njegove lenjosti i nedostatka kičme, glupavo sam verovala kako bismo jednog dana opet mogli da budemo prijatelji. Naravno, sve dok nisam odlučila da mu pošaljem poseban paket.

Iskreno, obično ne šaljem ljudima "gov*a" ako me razumete. To sam smislila nakon gomile psovki i nervnog sloma koji je uzrokovao. Nakon toga sam popila tabletu za spavanje i otišla u krevet. Moj suprug je odlučio da mi prizna da me je on, muškarac od 48 godina, varao s 20-godišnjakinjom, devojkom koja je dve godine starija od njegove ćerke. Kao da to nije dovoljno, oni su "srodne duše", oboje vole Bitlse i imaju rođendan na isti dan. I taman kad sam pomislila da više od toga ne mogu da podnesem, njegova "srodna duša" je odlučila da mi pošalje pesmu koju je napisala o meni.

POSLALA JE MUŽU SEKSI FOTOGRAFIJU: A on ju je ostavio čim je zapazio jedan detalj na njoj! (FOTO)

Foto-ilustracija: Foter.com / AndiH Foto-ilustracija: Foter.com / AndiH

Na užasnom engleskom napisala je nekoliko stihova o meni, užasnoj ženi koja drobi dušu svog supruga i maloj devojčici koja želi da ga spasi. Pored svih idiotizama u pesmi, a verujte bilo ih je puno, bilo mi je drago da je makar prepoznala da je "mala devojčica".

Pukla sam. Bila sam žena koju je muž lagao, varao izdao svoja obećanja i sad mi se još izruguje. Mantrala sam sebi "osveta je jelo koje se služi hladno", dok su njih dvoje verovali kako nisu ništa pogrešili. Kako se samo usuđujem da stojim na putu njihovoj sreći! Ja sam kriva, kako sam mogla da živim sama sa sobom.

Razmišljala sam kratko da pošaljem vlastiti izmet. Ipak, trebalo bi dugo da ga skupljam i ne znam kako bi pošiljka prošla carinu. Naišla sam na Shi*express stranicu koja mi je ponudila baš onu uslugu koja mi treba. Dok sam naručivala "specijalnu pošiljku" moje lice je poprimilo izgled Džokera, nisam mogla da skinem kez sa lica. Ukucala sam broj kreditne kartice, potapšala samu sebe po leđima, povraćala, plakala i to činila još nekoliko dana.

Deo mene se nadao da će zaljubljeni par biti zbunjen time što je u paketu i pokušati da okuse sastojak, ali to su samo puka nadanja. Jesam li nezrela zbog toga što sam napravila? Verovatno. Jesu li zaslužili ovo? Apsolutno.

Dok je moj bivši muž onaj koji to najviše zaslužuje, svaka žena koja se kupa u slavi jer je spavala s oženjenim muškarcem, zaljubila se u njega, proglašava ga srodnom dušom i proziva mene, definitivno zaslužuje uvid u to što je dobila - hrpu gov*na."

Da li je dobio šta je zaslužio ili je ovo šta je uradila isuviše blago? 

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ivana

    5. novembar 2015 | 17:36

    Sta on ima sa tim,, poklono,,....otvorice, videti i baciti....I ?????? Sta si postigla sa tim???? Nista! On ce i dalje biti sa klinkom, a tvoj paket mu nije nista naudio niti mu je znacio....ima da ga zaboravi, sutra ga se nece ni secati, a ti??? Trebala si nesto sto ce delovati direktno na njega, nesto sto bi ucinilo da stvari nisu iste kao pre.....

  • bendy

    5. novembar 2015 | 17:24

    Nema kraja!!! Da li ih je pojeo zajedno sa svojom 'srodnom dusom' u jednom luksuznom hotelu ili na plazi. Zena je potpuno u pravu samo je steta sto mu nije poslala i 'limunade'za osvjezenje

  • Вук

    5. novembar 2015 | 18:23

    Све си му га накривила.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA