STRAŠNO PROROČANSTVO MONAHA S TIBETA: Ovo će se dogoditi posle ključne 2015. godine!

Monasi sa Tibeta tvrde da će terorizam i tajni rat biti glavni problemi u modernom društvu

  • 3

Jedna od karakteristika tibetanske kulture je sklonost upotrebi duhovnih moći kako bi se došlo do jasnijih slika o budućnosti. Tako su indijski turisti svedočili neverovatnim predviđanjima u tibetanskim manastirima koji su pod upravom kineske vlade.

PROROČANSTVO STARCA PAJSIJA ĆE VAS ZALEDITI: Turska će nestati, biće velikog rata i gladi, a PUTIN...

Tibetanski monasi su tom prilikom tvrdili da se svetske sile kreću prema uništenju, ali da ipak uprkos ovome, svet neće biti uništen.

Između sadašnjih velikih sila koje vladaju svetom će se nastaviti sukobi i ratovanja. Terorizam i tajni rat biće glavni problemi. Oni predviđaju i da će u svetu politike nešto da se dogodi upravo oko 2015. godine.

U tom periodu će svetske sile da teže međusobnom uništenju. Ceo svet će biti usmeren prema iščekivanju onog najgoreg. Teški politički manevri i pregovori će imati samo mali napredak. U svetu će početi sa sve jačim stremljenjem ka nuklearnom ratu, kako tvrde budistički monasi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Natprirodna duhovna sila će da se uplete i da interveniše, a sudbina sveta biće spasena od samouništenja.

Monasi su se nasmejali na priču o NLO koji se pojavio iznad Indije i Kine, a onda su rekli da nas vanzemaljske sile posmatraju. Ljudskoj vrsti neće biti dozvoljeno da menja budućnost u tom obimu. Svako ljudsko biće kroz svoje postojanje i karmu ima mogućnost da utiče na sudbinu, ali menjanje sudbine sveta u tom obimu neće biti dozvoljeno.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Monasi su, takođe, spomenuli da će posle 2015. godine naša trenutna civilizacija razumeti da su krajnji vidici nauke i tehnologije u zoni spiritualnog, a ne u materijalnoj, fizičkoj stvarnosti.

Posle 2015. godine, tehnologije će krenuti drugim pravcem razvoja. Ljudi će da upoznaju srž spiritualnosti, odnos između tela, uma i duše, reinkarnaciju i činjenicu da smo povezani sa svima kao deo Boga. Prema njihovim viđenjima budućnosti, naša planeta je blagoslovljena, spasena je više puta od bilo kakvih oštećenja, a većine nismo ni svesni. Kako naša tehnologija bude napredovala, mi ćemo biti u stanju da razumemo da su nas te duhovne sile spasavale sve vreme.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs/ Izvor: web-tribune.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Шоне

    7. novembar 2015 | 12:43

    То је,постао бизнис.Тајни рат и тероризам.

  • petar

    7. novembar 2015 | 19:28

    oni da stvarno nesto vide, videli bi drugi hristov dolazak pa bi postali hriscani umesto budista. tako da je to obicno nagadjanje. uostalom "oko" 2015. sve govori o moci njihove "vizije"

  • igo

    7. novembar 2015 | 15:08

    znaci ipak vise na netu po vazdan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA