ZBOG OVOG JEZIVOG ZVUKA SVI SU POLUDELI: Misterija zgrade koja zavija, smete li da poslušate? (VIDEO)

Komentari sa Tvitera glase: "Ne, to ne sleću vanzemaljci, to toranj opet zavija", "Baš je jezivo", "Čujem toranj kako zavija, prestani!", "Tako je glasno!"

  • 14

U centru Mančestera često se može čuti neobičan zvuk koji smeta lokalnom stanovništvu, a neke čak i plaši. Iako su mnogi tvrdili da se radi o vanzemaljcima koji dolaze na Zemlju, ipak je otkriveno odakle zaista potiče misteriozno zavijanje.

NAJJEZIVIJI ZVUKOVI KOJI SU LJUDE ODNELI U SMRT: Slušate ih na svoju odgovornost (VIDEO)

Tokom velikih oluja i snažnih nevremena, sa tornja Bitam (Beetham Tower) dolazi glasni zastrašujući zvuk. Ovaj neboder je visok 169 metara i ima 47 spratova.

Stanovnike izluđuje ova pojava, a mnogi od njih navode arhitektu kao glavnog krivca. "Ne, to ne sleću vanzemaljci, to Bitam toranj opet zavija", "Baš je jezivo", "Čujem Bitam toranj kako zavija, prestani!", "Tako je glasno!", "Kako ljudi koji žive u blizini mogu da spavaju noću" - komentari su sa Tvitera.

Međutim, neki su oduševljeni onim što čuju sa zgrade: "Stišala sam muziku kako bih čula neboder", "Pevaj mi tornju Bitam! Pevaj!".

Poslušajte zvuk pa procenite sami:

Da li i Vi znate za neku građevinu karakterističnu po nekoj čudnoj pojavi? Ostavite nam odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • GrunF

    3. decembar 2015 | 22:45

    Najjeziviji zvuk kad ti zena prdne..

  • DARKO 100%

    3. decembar 2015 | 22:23

    Srusis je i gotova stvar!!!!

  • Maja

    4. decembar 2015 | 14:40

    Kod Amera se sve svodi na vanzemaljce, duhove i djavole. Sve oni vide sto niko ne vidi i cuje. Toliko misle da su ispred sveta, a toliko su opet iza. Bas su jadni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA