Deda Mraz je delio poklone deci, a onda je shvatio da je napravio kobnu grešku!

Popričao je sa mališanima, otpevao im nekoliko pesama, slikao se sa njima i uručio im božićne darove, a onda je shvatio da nije jedini koji se prerušio

  • 4
Deda Mrazovi, Indonezija Foto: AP/Tanjug

Jedan mađarski Deda Mraz doživeo je neprijatno iznenađenje kada je saznao da su roditelji koji su ga angažovali da zabavi njihovu decu zapravo poreznici na radnom zadatku kontrole sezonskih radnika.

ONI SU USPELI DA RASPLAČU SVU DECU SVETA: Najpoznatiji norveški list SAHRANIO Deda Mraza!

Kako prenosi AFP, nesretni Deda Mraz je svoje tužno iskustvo sa predstavnicima poreske uprave ispričao juče televiziji TV2.

U Mađarskoj je tradicija da Deda Mraz poseti decu prve nedelje adventa i podeli im poklone.

Nakon što je popričao sa mališanima, otpevao im nekoliko pesama, slikao se sa njima i uručio im božićne darove, sezonac u crvenom kaputu i beloj bradi vrlo brzo je shvatio da nije jedini koji se tog dana prerušio.

U trenutku plaćanja, "roditelji" su pokazali svoje službene legitimacije i saopštili mu da će biti kažnjen jer je uzeo novac bez izdavanja računa.

- Ovim se bavim svega jednom u godini i mislio sam da u tome nema nikakvih problema - objasnio je sezonski Deda Mraz koji je kažnjen sa 200.000 forinti (oko 640 evra).

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Перагеније

    7. decembar 2015 | 17:27

    Јадан човек.

  • yo

    7. decembar 2015 | 22:01

    Koja je to stoka,konda nemaju koga da kazne nego Deda Mraza sto usrecuje decu

  • Zen

    8. decembar 2015 | 08:14

    Kako mi se gade ovi poreznici, komunalci, finansijska policija. Kako neko moze da radi posao i svesno unistava zivote drugih?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA