• 8

TEORIJA ZAVERE KOJA ĆE VAS ZALEDITI: Smak sveta je blizu jer ovaj vodopad TEČE NAOPAČKE! (VIDEO)

Vetar i talasi bili su toliko snažni da su onemogućili reci da prateći korito pređe u more, već su je pogurali u suprotnom smeru

  • 8

Ekstremni vremenski uslovi na Farskim ostrvima uzrok su nesvakidašnjeg prizora i brojnih teorija zavere - vodopad teče suprotno od zakona gravitacije, odnosno ide uzvodno.
TEORIJA ZAVERE: Dve komete u septembru padaju na Zemlju, izazvaće STRAŠNE zemljotrese i cunamije!


Video-snimak vodopada nastao je u blizini Gasadalua, naselja na Farskim ostrvima, i momentalno je postao aktuelan u razvijanju brojnih teorija zavere o smaku sveta.
Vetar i talasi bili su toliko snažni da su onemogućili reci da prateći korito pređe u more, već su je pogurali u suprotnom smeru, pa je izgledalo kao da voda ne pada već se penje.

Da li verujete da ovaj vodopad pada naopačke?

Glasajte

Iako postoji sasvim logično objašnjenje za ovaj čudan fenomen, odmah su se javili oni za koje je ovo delovanje mračnih sila i znak da je kraj sveta blizu, te nam opet pokazali da pored sve moderne nauke i saznanja, verovanje u natprirodne sile kada je priroda u pitanju nisu ni malo popustile pred savremenim svetom.
Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado Čamdžić

    Možda je ovo tačno ko će mu ga znati.

  • Vlado Čamdžić

    Bogami a šta ja znam možda je ovo tačno ili možda što ovi majmuni na engleskom monkey kažu teorija zavjere mada ne vjerujem ima mnogo razloga.

  • Maculjak

    Neobičan prizor. Kao da se voda penje.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima