SAMO ZA LJUBITELJE SADO-MAZO: Gospodarica Julijana prodaje nošene gaćice i čarape (FOTO)

Na Fejsbuku je otvorena grupa "Prodaja nošenih gaćica i čarapica Gospodarice Julijane" gde je objavljeno mnoštvo slika intimnog veša, a posebno je naglašeno da ove stvari imaju miris vagine

  • 15

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se sasvim neobična stranica u kojoj se prodaju nošene GAĆICE I ČARAPICE GOSPODARICE JULIJANE!

- Stranica namenjena za ljubitelje nošenih gaćica i čarapica (najlonki, nazuvica) Gospodarice Julijane. Za sve koji žele da uživaju u mirisu Gospodarice Julijane. Prodaja gaćica i čarapica s najlepšom aromom - stoji u opisu ove grupe.

Na ovom mestu mogu se pronaći razne čarape. Počev od hulahopki, preko mrežastih, pa sve do sportskih. I sve one imaju, kako piše na grupi, miris "Gospodarice Julijane".

Foto: Facebook Foto: Facebook

Osim toga, mogu se pronaći i brushalteri.

Cena ovih stvari nigde nije napisana, a ukoliko bi neko i poželeo da ih kupi, može je saznati isključivo preko inboksa.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Gospodarica Julijana je očigledno sakupila veliki broj fanova, pa se na fotografijama mogu videti komentari od jednih te istih ljudi.

Iako nošenje tuđih gaća i čarapa nije higijensko, očigledno je da ima mnogo ljubitelja sado-mazo seksa, koji se dive svojoj Gospodarici!

Foto: Facebook Foto: Facebook

Neki su joj, sudeći po fotografijama na stranici, zahvalni što im je omogućila ovako nešto, pa su joj slali ruže i poklone.

A šta vi mislite o ovim fetišima, napišite u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA