VELIKA PREVARA SA KJUBRIKOM? Lažna vest o lažnom sletanju na Mesec srušila internet!

U nemontiranim snimcima "intervjua sa Kjubrikom", postoje dokazi da je "Kjubrik" u stvari glumac koji se zove Tom

  • 22

"Stenli Kjubrik priznao da su Ameri lažirali spuštanje na Mesec"! Ova vest proširila se juče poput munje društvenim mrežama i medijima, pošto je svetlost dana ugledao snimak u kojem čuveni režiser navodno tri dana pred smrt priznaje da je sve bila laž.

U snimku koji je navodno napravio režiser T. Patrik Marej, "Kjubrik" otkriva da je njegov najbolji film u stvari bio onaj o spuštanju na Mesec, koji je producirao zajedno sa vladom SAD i NASA, za koji je ceo svet mislio da je istina, a ne proizvod mašte.

KJUBRIK TRI DANA PRED SMRT PRIZNAO: Lažiranje sletanja na Mesec je moje remek delo! DA LI JE OVO ISTINITA ISPOVEST ILI PREVARA? (VIDEO)

On je u snimku izjavio da "ništa od toga nije istina, sletanje na Mesec je bilo fiktivno": “Fantazija, a ne realnost. Zar nije važno da ljudi saznaju istinu?”

Pogledajte oba snimka na kojima "Kjubrik" govori o ovome:

Ovaj snimak se prvi put u medijima pojavio 10. decembra na sajtu "YourNewsWire", i za samo nekoliko dana preplavio je društvene mreže. Inače, sam snimak kruži po internetu od avgusta 2015., i jedan je od nekoliko sličnih za koje se tvrdi da ih je snimio režiser T. Patrik Marej, za potrebe svog filma "Shooting Kubrick", navodno snimljenog sa režiserom 1999. godine, nedugo pre smrti filmskog genija.

Ovde je i prvi problem: Sam Marej tvrdi da je te godine imao dozvolu da snima Kjubrika, i da je intervju napravljen u maju 1999. godine. Ovo bi bio, najblaže rečeno, neverovatan poduhvat, s obzirom na to da je Kjubrik umro dva meseca ranije, 7. marta 1999. godine.

Foto: Profimedia/ Visual movies Foto: Profimedia/ Visual movies

Iako ovo može biti samo greška u kucanju, to ipak nije najveći problem sa ovim snimkom. Ono što bode oči svima koji znaju nešto o Kjubriku je činjenica da čovek sa snimka jednostavno niti zvuči niti izgleda kao Stenli Kjubrik. Procenite i sami, ovo je autentični snimak Stenlija Kjubrika, sa dodele nagrade "D. W. Griffith", 1997. godine:

Dalje, u nemontiranim snimcima "intervjua sa Kjubrikom", postoje dokazi da je "Kjubrik" u stvari glumac. Na snimku ispod premotajte na 14. minut, i čućete da čovek koji snima video "Kjubrika" zove "Tom", a zatim mu savetuje kako da ispriča nastavak priče. 

Posle svega se oglasio i portparol Kjubrikove udovice, koji je rekao da je ceo intervju lažan, i da Kjubrika nikad nije intervjusao neko ko se zove T. Patrik Marej, te da je cela priča izmišljena i lažna. 

Šta vi mislite o svemu ovome, napišite nam u komentarima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Max Benser

    13. decembar 2015 | 15:54

    NIJE SAMO VEST O LAZNOM SLETANJU NA MESEC U PITANJU! Sve dnevne vesti na Internetu, vezane Politikom su zapasdna laz, koje prodaju korumpirani balkanski Listovi bez razlike! Amerika placa te lazi, kao sto i dnevni Listovi zive od tih lazi, bez razlike!!!

  • Andjelija

    13. decembar 2015 | 17:51

    Lazno spustanje na mesec snimljeno po naredjenju bivseg predsednika Amerike Ricarda Niksona a zarad podizanja sopstvenog rejtinga i mnogo veceg uspeha sovjetskih naucnika u vezi osvajanja i proucavanja svemira, ODAVNO JE POZNATA. Oni koji nesto citaju ili gledaju umesto glupog i reprizirajuceg programa NACIONALNU GEOGRAFIJU ILI DISKAVERI,jos prosle godine mogli su da cuju pricu koja nema srecni zavrsetak za sve ljude koji su radili na snimanju LAZNOG SPUSTANJA NA MESEC TROJICE AMERIKANACA. SVI SU STRADALI U "SAOBRACAJNIM NESRECAMA", ILI SU IZVRSILI "SAMOUBISTVO", ILI SU JEDNOSTAVNO "NESTALI"! ASTRONAUTI NIKADA POSLE TOGA NISU SE EKSPINIRALI , JER IM JE BILO STROGO ZABRANJENO, POSTALI ALKOHOLICARI, DEPRESIVNI...STENLI KJUBRIK PO SVEDOCENJU NJEGOVE SUPRUGE "DOBROVOLJNO" OTISAO U IZGNANSTVO NEGDE U AMERICKU PUSTARU I TOM LAZI ZAVRYIO PRAKTICNO KARIJERU. TOLIKO O ONOJ "CUVENOJ RECENICI" :"OVO JE MALI KORAK ZA COVEKA , A VELIKI ZA COVECANSTVO"! AMERICKA PROPAGANDA!!!!

  • Gorcilo

    13. decembar 2015 | 19:48

    Opet nam sole pamet da nije istina. Pa naravno da ce sve uraditi da se ne bi saznala istina. Ja verujem da oni nisu sleteli na mesec. Armstrong je jako pobozan covek a u jednom intervjuu gde ga je jedan novinar pitao da polozi ruku na bibliju i da se zakune da su sleteli na mesec on to nije hteo da uradi i izbegavao je da odgovori na to pitanje. Ima snimak tog intervjua na youtubu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA