• 10

ČEKA NAS PAKAO NA ZEMLJI 2016: Uznemirujuće upozorenje za čovečanstvo

- Prognoze nam govore da ćemo do kraja 2016. godine, imati tri rekordne ili skoro rekordne godine za redom u kojima postoji porast globalne temperature - kazao je Adam Skaife sa Britanskog meterološkog instituta

  • 10

Naučnici sa Britanskog meterološkog instituta (BMO) predviđaju da će 2016. godina biti toplija nego prethodna, što znači da će ona biti najtoplija ikada.
SPORAZUM O KLIMI ODOBRILO 200 NACIJA: Pao dogovor o ograničavanju globalnog zagrevanja!

Globalna temperatura će biti veća za oko jedan stepen Celzijusa.
- Prognoze nam govore da ćemo do kraja 2016. godine, imati tri rekordne ili skoro rekordne godine za redom u kojima postoji porast globalne temperature - kazao je Adam Skaife, prognostičar BMO-a.
Skaife kaže da je porast globalne temperature rezultat globalnog zagrevanja, za koje je kriv čovek, i posledica vremenskog fenomena El Ninja.
U PEKINGU PANIKA: Zbog velike količine smoga, po prvi put CRVENI STEPEN UPOZORENJA (FOTO) (VIDEO)

Da li se plašite da će se ova prognoza ostvariti?

Glasajte

Prognoze se temelje na ključnim pokretačima globalne klime, ali ne uključuju nepredvidive događaje, poput velikih vulkanskih erupcija, koje mogu doprineti privremenom učinku zahlađenja - dodao je Adam.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neverni toma

    Svake godine ista prica...

  • Jova

    Ako imate vremena i ako želite da se zabavite, ukucajte u google "global warming predictions that didn't come true", i naći ćete gomilu autentičnih izjava i prognoza naučnika u poslednjih bezmalo sto godina. Na osnovu njihovih prst prognoza i kompjuterskih modela, trebalo je da skončamo nekoliko puta do sada. Svaki put je bio zadnji čas da se nešto hitno preduzme. Živeli!

  • 2.OK.BR.

    Uvijek bude suprotno od ovih bombasticnih prognoza. Pa za ovu zimu je prognozirano ledeno doba a ja za sv. Nikolu u majici.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima