NAJPOZNATIJA HRVATSKA PROROČICA: Rusija će preokrenuti svet, jedna velika sila će sve iznenaditi, a Turskoj i Obami se ne piše dobro

Vizionarka Vera Čudina otkrila je ko će u budućnosti vladati svetom, da li će doći do Trećeg svetskog rata i šta će se desiti sa Evropskom Unijom

  • 17

Vera Čudina, poznata hrvatska proročica, koja za sebe voli da kaže da je vizionarka, otkriva da neće biti Trećeg svetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Evropska unija raspasti, a da vreme ističe i aktuelnom američkom predsedniku Barak Obami. Svoje viđenje trenutnog ovozemljskog haosa, i  ko će, zapravo,  ubuduće vladati svetom, Čudina, koja je poznata po TV emisijama, knjigama, školi za samopomoć i slikanju, iznela je za "Jutarnji list".

Ukratko, Turskoj se loše piše, Rusija i Vladimir Putin će preokrenuti svet, a kao nove sile pojaviće se Kina i Indija.

- Recimo, Putin će iznenaditi jer je čovek lider sa kecom u rukavu.  Ako ne želimo da doživimo apokalipsu, Iran bi trebalo poštedeti. Ne mogu reći da će se Treći svetski rat dogoditi u obliku na koji svi zamišljaju, ali će ratova uvek biti - kaže Čudina.

CEO SVET BRUJI O BABA VANGI: Predvidela je "veliki muslimanski rat" i invaziju Islamske države!

Prema njenim rečima, aktualnom američkom predsedniku vreme ističe.

TREĆI SVETSKI RAT JE TAKO BLIZU I POČEĆE NA BALKANU: Evo šta su sve svetski PROROCI prorekli i šta se do sada ostvarilo!

Foto: sxc.hu/vjeran2001 Foto: sxc.hu/vjeran2001

- Rusija je, zapravo, zemlja koja će preokrenti svet. Još jedna velesila će sve iznenaditi - Kina. Nikako ih ne treba podcenjivati, a i Indija bi mogla da raširi krila. Turska će loše proći u pokušajima da bezuspešno reanimira Osmansko carstvo. Evropska unija će, naizgled, očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima - raspašće se - veruje Čudina.

NOVINARKA TELEGRAFA KOD VRAČARE: Proricala mi je sudbinu, evo šta mi je rekla!

Hrvatima, ističe ona,  prete mnoga razočarenja:

- Mi smo negde između, što je najgore. Zasad ne pripadamo nikome i stoga nam sledi mnogo razočarenja. Hrvatska se nikako se ne sme rasprodati! Mogli bismo se izvući iz krize, no jedini način je da se svi uključimo, a ne samo šačica vladajućih od kojih očekujemo čuda. Kad je o vlasti reč, imaćemo mnogo problema, podmetanja i neuspešnih dogovora.

PROROČANSTVO MUSLIMANSKE BABA VANGE: Krvavi rat počeće polovinom 2016. godine i razoriće ovaj deo Evrope!

Verujete li u proročanstva? Podelite to sa nama u komentarima. 

BLIŽI SE KRAJ SVETA, ZEMLJA ĆE SE OKRENUTI OD SUNCA: Jezivo proročanstvo Baba Vange (VIDEO)

(Telegraf. rs / Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Miki

    20. decembar 2015 | 19:36

    Sve pogodi zena.. Aj da probam i ja da proreknem sta ce se desiti u buducnosri srbije, prvo ce poskupiti benzin pa struja pa cigare pa prezov itd... sta mislite dal sam dbro prorekao i sve pogodio?

  • Duki st.

    20. decembar 2015 | 20:06

    Moj drugar kaže: Svi proroci posle Hrista jedu kaku.

  • sandra

    20. decembar 2015 | 23:21

    Otkrila toplu vodu.to i vrapci na grani znaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA