• 14

JA SAM PROSTITUTKA I RADIM U OGROMNOM BORDELU: Svi misle da širim bolesti, a evo šta je PRAVA ISTINA

- Svoj posao mogu da opišem na različite načine, ali u jedno sam sigurna - nikada nije lako. Ukupno radimo oko 14 sati dnevno i za to vreme moram da odgovorim svim klijentima, da budem na društvenim mrežama, pišem eseje i brinem o svojoj higijeni - objašnjava Sara

  • 14

Sara Grinmore, devojka koja se bavila prostitucijom u jednom bordelu u Nevadi, rešila je da "otvori dušu" i ispriča kakav je posao jedne prostitutke. Shvatila je da je kroz pružanje seksualnih usluga kliijentima mnogo naučila o vezama, psihologiji i uopšte ljubavi. Takođe, ona napominje da nikada nije tu muškarcima samo za seks već i za pružanje ljubavi koja im je neophodna u tom trenutku.
NJEMU PLAĆAJU DA IMA SEKS SA PROSTITUTKAMA: Svako bi pomislio da ovaj čovek ima posao iz snova!

Najviše je nervira što svetska javnost ima predrasude o "najstarijem zanatu". Ovo su neke od najčešćih:
1. SEKS JE LAK POSAO
- Svoj posao mogu da opišem na različite načine, ali u jedno sam sigurna - nikada nije lako. Ukupno radimo oko 14 sati dnevno i za to vreme moram da odgovorim svim klijentima, da budem na društvenim mrežama, pišem eseje i brinem o svojoj higijeni - objašnjava Sara.
2. PROSTITUKE ŠIRE ZARAZE
U Nevadi radi na hiljade prostitutki koje svake nedelje moraju da odu na kontolu kako bi utvrdile da nemaju seksualno prenosive bolesti.

- U našem bordelu, nikada nije bio prijavljen slučaj da je neko HIV pozitivan. Kondome koristimo i kad pružamo oralni seks muškarcu - rekla je ona.
3. SAMO BUDALE, GUBITNICI I OČAJNI LJUDI IDU KOD PROSTITUTKI
Prostituka objašnjava da bi se svi oni koji u ovu konstataciju veruju mogli izenanaditi kada bi videli ko sve prođe kroz vrata bordela. Od sredovečnih parova koji su rešili da začine svoj ljubavni život, do mladih vojnih invalida koji žele da svojoj svakodnevnici podare malo "živosti".


- Veliki broj poslovnih ljudi, advokata, lekara i stručnjaka traži naše usluge. Verovatno su preopterećeni poslom i nemaju vremena da se upoznaju sa devojkama, pa im je ovo brži i lakši način da dođu do seksa - objasnila je Sara.
4. PROSTITUTKE MRZE SVOJ POSAO
Ova devojka se vodi izrekom "Izaberite posao koji volite i nikada nećete morati da radite u životu".

Da li mislite da prostitutke u Srbiji brinu o svojoj higijeni na adekvatan način?

Glasajte

- U zavisnosti šta vam je bitnije, da li je novac, položaj, duhovni ili neki drugi nivo, tako birate posao. Međutim, pored finansijskog aspekta, mislim da je naš posao izuzetno ličan i intiman. Vidimo ljude gole, najugroženije i njihove skrivene želje - objašnjava prostitutka.


5. PROSTITUTKE SU EMOCIONALNO UNIŠTENE
Svakodnevni komentari na račun posla koji prostitutke obavljaju mogu da budu razarajući po njihovu psihu. Međutim, kako ova devojka kaže, najbolje je ne obazirati se.
(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rep.srpska

    Bolje ove nego one gradske kucke...

  • Cetnik-Srbin ali iz RS-a

    ja volim prostituke

  • Јасмина

    Ако не можеш да радиш оно што волиш,воли оно што радиш...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima