JA SAM PROSTITUTKA I RADIM U OGROMNOM BORDELU: Svi misle da širim bolesti, a evo šta je PRAVA ISTINA

- Svoj posao mogu da opišem na različite načine, ali u jedno sam sigurna - nikada nije lako. Ukupno radimo oko 14 sati dnevno i za to vreme moram da odgovorim svim klijentima, da budem na društvenim mrežama, pišem eseje i brinem o svojoj higijeni - objašnjava Sara

  • 14

Sara Grinmore, devojka koja se bavila prostitucijom u jednom bordelu u Nevadi, rešila je da "otvori dušu" i ispriča kakav je posao jedne prostitutke. Shvatila je da je kroz pružanje seksualnih usluga kliijentima mnogo naučila o vezama, psihologiji i uopšte ljubavi. Takođe, ona napominje da nikada nije tu muškarcima samo za seks već i za pružanje ljubavi koja im je neophodna u tom trenutku.

NJEMU PLAĆAJU DA IMA SEKS SA PROSTITUTKAMA: Svako bi pomislio da ovaj čovek ima posao iz snova!

Najviše je nervira što svetska javnost ima predrasude o "najstarijem zanatu". Ovo su neke od najčešćih:

1. SEKS JE LAK POSAO

- Svoj posao mogu da opišem na različite načine, ali u jedno sam sigurna - nikada nije lako. Ukupno radimo oko 14 sati dnevno i za to vreme moram da odgovorim svim klijentima, da budem na društvenim mrežama, pišem eseje i brinem o svojoj higijeni - objašnjava Sara.

2. PROSTITUKE ŠIRE ZARAZE

U Nevadi radi na hiljade prostitutki koje svake nedelje moraju da odu na kontolu kako bi utvrdile da nemaju seksualno prenosive bolesti.

- U našem bordelu, nikada nije bio prijavljen slučaj da je neko HIV pozitivan. Kondome koristimo i kad pružamo oralni seks muškarcu - rekla je ona.

3. SAMO BUDALE, GUBITNICI I OČAJNI LJUDI IDU KOD PROSTITUTKI

Prostituka objašnjava da bi se svi oni koji u ovu konstataciju veruju mogli izenanaditi kada bi videli ko sve prođe kroz vrata bordela. Od sredovečnih parova koji su rešili da začine svoj ljubavni život, do mladih vojnih invalida koji žele da svojoj svakodnevnici podare malo "živosti".

- Veliki broj poslovnih ljudi, advokata, lekara i stručnjaka traži naše usluge. Verovatno su preopterećeni poslom i nemaju vremena da se upoznaju sa devojkama, pa im je ovo brži i lakši način da dođu do seksa - objasnila je Sara.

4. PROSTITUTKE MRZE SVOJ POSAO

Ova devojka se vodi izrekom "Izaberite posao koji volite i nikada nećete morati da radite u životu".

- U zavisnosti šta vam je bitnije, da li je novac, položaj, duhovni ili neki drugi nivo, tako birate posao. Međutim, pored finansijskog aspekta, mislim da je naš posao izuzetno ličan i intiman. Vidimo ljude gole, najugroženije i njihove skrivene želje - objašnjava prostitutka.

5. PROSTITUTKE SU EMOCIONALNO UNIŠTENE

Svakodnevni komentari na račun posla koji prostitutke obavljaju mogu da budu razarajući po njihovu psihu. Međutim, kako ova devojka kaže, najbolje je ne obazirati se.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • TT

    23. decembar 2015 | 14:09

    Humanitarne radnice? Čak i emocije imaju? Iako rade uglavnom u noćnoj smeni jasno je kao dan da sve to rade iz ljubavi i brige za druge, pri tome nesebično žrtvujući sebe... Bljak.

  • Velislav

    23. decembar 2015 | 18:11

    Sve je u redu, neko i to mora da radi...ali treba da postoji neki sistem vrednosti. Makroi i kriminalci će danas sutra biti uvažene ličnosti i preko raznih medija će se gurati kao uzori. Prostitutke i porno glumice su u Skandinaviji, a i drugim zemljama odavno u politici. Koliki je tu moral?

  • Dačo

    23. decembar 2015 | 17:35

    Prostitutke su bolesne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA