• 2

MISTERIOZNI SMRTONOSNI CRV BEZ OČIJU, NOZDRVA I USTA može da ubije čoveka, a da mu se ne približi

- Kobasičasti crv od preko pola metra, debeo kao čovečija ruka, podseća na crevo kod stoke. Ima kratak rep, kao da je odsečen. Teško je reći šta je glava, a šta je rep jer nema vidljive oči, nozdrve niti usta - objašnjava češki istraživač Ivan Makerle

  • 2

Mongolski crv smrti poznat je nomadima u Mongoliji koji veruju da naseljava jug pustinje Gobi. Priča se da je crven, ponekad sa flekama ili mrljama, a nekad ima i bodljikave izrasline na oba kraja. Debeo je i dugačak između 60 cm i 150 cm.
Čudovište kao što je ovo još uvek niste imali prilike da vidite! (VIDEO)

- Niko od njih nije video stvorenje, ali svi snažno veruju u njegovo postojanje i opisali su ga veoma detaljno - objašnjava Roj Čepmen.
Ova neverovatna zver se prvi put spominje u knjizi profesora Roja Čepmena 1926. godine po imenu "Na tragu drevnom čoveku", iako američki paleontolog nije u potpunosti ubeđen u priče o čudovištu koje spominju mongolski zvaničnici.
- Kobasičasti crv od preko pola metra, debeo kao čovečja ruka, podseća na crevo kod stoke. Ima kratak rep, kao da je odsečen. Teško je reći šta je glava, a šta je rep jer nema vidljive oči, nozdrve niti usta - objašnjava češki istraživač Ivan Makerle.
Printskrin: Youtube7GalaksijaForum2's channel

Printskrin: Youtube7GalaksijaForum2's channel


Takođe, navodi se da je tamnocrvene boje poput krvi ili salame. Čudno se pomera. Živi u usamljenim peščanim dinama i toplim dolinama pustinje Gobi sa sukulentima pod zemljom.
Može se uočiti samo tokom najtoplijih meseci u godini, junu i julu jer se kasnije zakopa u pesak i spava. Izađe na zemlju uglavnom posle kiše, kada je zemlja vlažna. Opasan je jer može ubiti ljude i životinje sa razdaljine od nekoliko metara.

Da li mislite da ovaj smrtonosni crv zaista postoji?

Glasajte

Stvorenje navodno prska supstancu poput kiseline koja odmah dovodi do smrti. Takođe, crv može da ubije sa dobre razdaljine nekom vrstom električnog naboja. Čak i premijer Mongolije tvrdi da je video ovo stvorenje. Navodi se da stvorenje hibernira tokom skoro cele godine, osim juna i jula kada postaje aktivno.
Veruje se da dodirivanje bilo kojeg dela crva donosi trenutnu smrt, a njegov otrov navodno izaziva rđanje metala. Lokalne legende pominju i sklonosti ka žutoj boji i lokalnim parazitskim biljkama kao što je Gojo.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    Ha ha ha haaaaa,sto sam ja sinoc je#o jednu dobru ribu!!!!Jeste problem sto je niko nije video ali verujte prica se vec dugo da je odlicna....

  • liz

    ovo kao da je alijens....sta li ce jos ameri da proizvedu u svojim laboratorijama i da pustaju po svetu...grozno....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima