SUD PRESUDIO: Žena koja je dobila 2 miliona evra na lotu ne mora pare da deli s mužem!

Ova žena je dobila na lotu prilikom novogodišnjeg izvlačenja uoči 2015. godine, njen bivši suprug je tražio da novac bude podeljen na dva jednaka dela

  • 5

Jedna Holanđanka je osvojila 2,1 milion evra na lutriji, ali iako se razvodi, neće morati da podeli dobitak sa svojim mužem. Ova odluka je donesena na osnovu toga što je u vreme lutrije parnica za razvod već bila pokrenuta.

Pobegao od smrti, pa dobio 400.000 evra na lutriji! Ovo je najsrećniji čovek na svetu!

Sud u Amsterdamu zaključio je da je par već dogovorio podelu zajedničke imovine do 20. oktobra 2014. godine, ali je proces razvoda potrajao sve do juna 2015. godine. Žena je dobila na lotu prilikom novogodišnjeg izvlačenja uoči 2015. godine.

Njen suprug je tvrdio da su loto uvek igrali zajedno i da su uplaćivali novac koji je bio deo zajedničkog kućnog budžeta. Zato je i tražio da se dobitak podeli na dva jednaka dela.

Ali, sudija je uočio da je par vodio odvojene finansije barem četiri godine pre razvoda, kada je muž odlučio da živi kod ljubavnice. Prema tome, sud je zaključio da muž nema pravo na deo dobitka.

(Telegraf.rs/ Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pametnjakovic

    30. decembar 2015 | 16:10

    Pitam se da je obrnuta situacija bil ona njega tuzila za vise novca za odrzavanje.

  • Kobajagi

    30. decembar 2015 | 16:23

    A muz da je dobio morao bi ....toliko o danasnjem svijetu

  • Dogodi se

    1. januar 2016 | 13:06

    Pa kad je mogao da zivi kod ljubavnice neka ona sada igra Lotto sa njim ha ha ha .... A ljubim tog Sudiju sto je tako odlucio , sigurno Zakonom. .... ove druge Komentare su pisali Muskarci , hi hi hi ..dogodi se tako !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA