KAKAV ŠON PEN: Zbog ove SEKSI lepotice je pao najozloglašeniji narko-bos EL ČAPO (FOTO) (VIDEO)

Čini se da ga je zaluđenost odvela u zagrljaj policije umesto u onaj meksičke lepotice...

  • 6

Šon Pen se nakon raskida s Šarliz Teron vratio svom starom životu koji uključuje razne poroke i mnogo žena. Ali, jedna žena povezana s njim trenutno je najzanimljivija javnosti.

SA EL ČAPOM PRE HAPŠENJA, SA ČAVEZOM PRE NEGO ŠTO JE DOBIO RAK: Šon Pen je tajni agent CIA, tvrde teoretičari zavere! (FOTO) (VIDEO)

Reč je o Kejt del Kastiljo, meksičkoj glumici najpoznatijoj po ulogama u sapunicama. Naime, Šon Pen je napisao priču za "Roling Stoun" o svom putovanju u Meksiko i susretu sa El Čapom Guzmanom, narko-šefom, koji je nakon toga uhapšen.

El Čapo je želeo da priča o njegovom životu bude ispričana javnosti, ali verovao je samo spomenutoj Kejt del Kastiljo, piše Dejli mejl. Ona je jedina prisustvovala razgovoru između slavnog glumca i El Čapa. Takođe, upravo su njeni poslovni agenti dogovarali snimanje biografskog filma o njemu.

Iako većinom nepoznata široj javnosti, barem dosad, Kejt del Kastiljo vrlo je poznata u svojoj zemlji, a verovatno je neko od ljubitelja sapunica i gledao u nekoj seriji.

PRVI I POSLEDNJI INTERVJU “EL ČAPA” GUZMANA: Narko-bos Šonu Penu ispričao sve o kartelu i Pablu Eskobaru! (VIDEO)

Osim angažmanima u telenovelama, istakla se i javnim delovanjem za zaštitu životinja, govorenjem o teškoćama svoje domovine i nepravdama vlade, a izgleda da je održavala i odnos pun poverenja s El Čapom Guzmanom.

Navodno su razmenjivali pisma tokom njegova boravka u zatvoru 2014. godine, a nakon što je pobegao, El Čapo je želeo i dalje da održi komunikaciju sa lepom glumicom.

  A photo posted by Kate del Castillo (@katedelcastillo) on

Šon Pen i Kejt del Kastiljo navodno su zaključili da bi bilo prezahtevno snimiti film o El Čapu pa su odlučili sarađivati na autorskom članku za "Roling Stoun".

PRVI I POSLEDNJI INTERVJU “EL ČAPA” GUZMANA: Narko-bos Šonu Penu ispričao sve o kartelu i Pablu Eskobaru! (VIDEO)

El Čapo je pristao uz del Kastiljin nagovor, što se pokazalo skupim za njegovu slobodu. Delom zahvaljujući tom članku, El Čapo je ponovno uhapšen.

Čini se da ga je zaluđenost odvela u zagrljaj policije umesto u onaj meksičke lepotice.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA