Odlutala je iz dvorišta i rutinski istrčala polumaraton. Za to je dobila i medalju! (FOTO)

Ludivajn, pas Svetog Huberta, odlučila je da se pridruži "čoporu" trkača i završila kompletnu trku od 13,1 milje (nešto više od 21 kilometra)

  • 0

Ludivajn, dvoipogodišnji pas gonič, vlasnice Ejpril Hemlin iz Alabame, istrčala je ceo polumaraton za 1:32:56 i završila sedma! Nezvanično naravno.

Ejpril je pustila napolje Ludivajn proteklog vikenda da obavi fiziološke potrebe, a ona je "odlutala" u masu koja je trčala Elkmont polumaraton. Ludivajn je odlučila da se pridruži "čoporu" trkača i završila kompletnu trku od 13,1 milje (nešto više od 21 kilometra).

ZA DOBRO JUTRO: Mačka pravi selfi sa psima, fotke su GENIJALNE (FOTO)

Njena vlasnica je rekla "Svetu trkača" da pas voli da ide sam u duge šetnje i da nije imala pojma da je otišla negde dok nije primila telefonski poziv od nekoga sa ciljne linije. Ejpril ju je pustila u dvorište ne bi li ova "obavila svoje", a ona je odlutala iz zadnjeg dvorišta pravo na start trke četvrt milje dalje.

Ejpril Hemlin (43) kaže da je Ludivajn opuštena i uvek prijateljski nastrojena i da ne može da veruje da je pretrčala ceo polumaraton, jer je, zapravo, veoma lenja!

ZA DOBRO JUTRO: I napušteno štene greje svog brata na snegu. Ljubav je nešto najjače na svetu (FOTO)

Ludivajn je dobila i medalju jer je završila trku.

(Telegraf.rs / Izvor: usatoday)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA