Čuvao je 26 godina ČUDOVIŠTE u podrumu, svi su se prestravili kad su otkrili ovo biće! (VIDEO)

- Nekad sam ga izvodio u dvorište. Ne vidim gde je problem, niko nije saznao za njega, niko ga nije video - rekao je potresno vlasnik neobičnog ljubimca

  • 4
Foto: Illinois Department of Natural Resources Foto: Illinois Department of Natural Resources

Muškarac iz Čikaga je 26 godina u svom podrumu čuvao aligatora dugog skoro 3 metra i teškog 90 kilograma. Njega je otkrio radnik koji je radio oko kuće i primetio da se nešto pomera kod kontejnera.

INSTANT KARMA: Lopova pojeo aligator dok je bežao od policije! (VIDEO)

On je otkrio velikog gmizavca što ga je prestravilo, ali odmah je izvadio mobilni telefon kako bi snimio životinju. Ubrzo posle toga je poslao fotografije društvu za zaštitu životinja.

Vlasnik aligatora Čarls Prajs bio je razočaran onim što se dogodilo, jer su njegovog ljubimca ubrzo vratili u prirodno okruženje. On tvrdi da životinji ništa nije nedostajalo iako je 26 godina bila zarobljena u kavezu.

- Nekad sam ga izvodio u dvorište. Ne vidim gde je problem, niko nije saznao za njega, niko ga nije video - rekao je potresno Prajs.

Inače, ovo nije prvi takav slučaj u Americi. Porodica iz Los Anđelesa je 38 godina čuvala aligatora u drvenoj kutiji i hranila ga pilećim krilcima.

Pogledajte video:

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI.

(Telegraf.rs/ Izvor:nbcchicago.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Broj Jedan

    29. januar 2016 | 02:49

    jadna zivotinja, 26 godine nije sunce videla i bez ijednog drugara njene vrste a ovaj tvrdi da joj nista nije nedostajalo! pa daj tebe da zatvorimo u podrum samo godinu bez sunca i drustva da te vidim kakav ces da budes kad izadjes... ovog bi ja za ovo zlostavljanje,jer to nije nista drugo, najmanje 5 godine u samicu... Hvala onom coveku koji je prijavio slucaj, sad lale gator opet uziva na suncu i druzi se sa svojima...

  • Goca

    29. januar 2016 | 02:52

    Jadna zivotinja. Držati je toliko godina u drvenom kutiji i van njenog prirodnog okruženja. Pitanje je da li ce preživeti u prirodi jer nije naučena.

  • from Dule

    29. januar 2016 | 02:42

    Lalegator

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA