ZA DOBRO JUTRO: Ona ima najlepši i najmekaniji posao na svetu, grli bebe pande po ceo dan (VIDEO)

- Vaš posao ima samo jednu misiju: da provedete 365 dana sa pandama i da delite sve sa njima, sreću i tugu - piše u opisu posla

  • 5

Dobro jutro! U Kini možete da se zaposlite a da radite možda najlepši i "najmekaniji" posao na svetu. Za 32.000 dolara godišnje treba samo da - grlite bebe pande po ceo dan.

ZA DOBRO JUTRO: Poželećete da odete odmah na najlepšu plažu i da se okupate sa SVINJAMA! (VIDEO)

Ovaj posao je moguće naći u Centru za istraživanje i zaštitu džinovskih pandi u provinciji Sečuan, u sklopu kampanje podizanja svesti o čuvanju ovih životinja.

Morate da imate najmanje 22 godine, osnovno znanje o pandama i dobre veštine pisanja i fotografisanja. Pored plata, dobijate i beneficije kao što je službeni auto, besplatni obroci i smeštaj.

- Vaš posao ima samo jednu misiju: da provedete 365 dana sa pandama i da delite sve sa njima, sreću i tugu - piše u opisu posla.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00.

Pogledajte video:

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA