OVAJ ŠEIK IMA MILIJARDE: A kad mu vidite Instagram, ZANEMEĆETE (FOTO) (VIDEO)

Na imanju u Ras al-Khaimahu šeik Jasim Ali Salim ima preko 20 vrsta različitih divljih životinja, sa kojima se svakodnevno igra kao da su obični kućni ljubimci

  • 22

Šeik Jasim Ali Salim je trgovac iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, otac je četvoro dece i vlasnik utočišta za divlje životinje. On svoju ljubav prema velikim mačkama, lavovima, tigrovima, pumama svakodnevno objavljuje na svom Instagram profilu.

Ovaj profil na Instagramu prati više od 5 miliona ljudi, a kada vidite zbog čega, i vi ćete ga zapratiti!

Na imanju u Ras al-Khaimahu ima preko 20 vrsta različitih divljih životinja. Jasim je životinje počeo da iz zooloških-vrtova spasava još pre 18 godina. Strah od njih uopšte nema, pa ga mnogi u šali nazivaju "šaptačem zveri".

- Pre sam morao da vodim decu u Dubai ili neki drugi grad, ako sam želeo da im pokažem divlje životinje. Sada više ne moram, a otkako smo otvorili, preko 25.000 ljudi došlo je da poseti naš zoo-vrt - rekao je Jasim svojevremeno za "The National".

Životinje koje završe u njegovom zoo vrtu, uglavnom su već pripitomljene. Jasimova deca uživaju u njegovom hobiju, ali je njima pristup divljim životinjama, bez njegovog nadzora, strogo zabranjen.

Salim je takođe i veliki protivnik trgovine divljim životinjama.

Zoo-vrt finansira sam, iz vlastitih prihoda, a samo za hranu godišnje za životinje izdvoji oko 90.000 dolara. U to nisu uračunati zaposleni u zoo-vrtu kojima je poverio starateljstvo nad životinjama, dok njega nema.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sir Oliver

    8. februar 2016 | 23:47

    Svaka tebi čast i iz humanost i imaš volovska m...

  • misirac

    9. februar 2016 | 16:55

    Eee šta su ti pare! Kad ih imaš, i tigar ti daje da ga lupaš po dupetu;)

  • Lale 11

    9. februar 2016 | 11:12

    Dok te jedan dan ne razvuku po dvoristu,ko dete slinac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA