DOŽIVEO KLINIČKU SMRT, PA UPOZNAO BOGA: Priča ovog sveštenika će uništiti veru svakom hrišćaninu

Sveštenik tvrdi da se jasno seća svega što se dogodilo dok je bio klinički mrtav. Opisao je neobično vantelesno iskustvo i intenzivan osećaj ljubavi i prihvatanja koji je osetio kada ga je okružila svetlost

  • 17

Džon Majkl O'Nil (71) je svešteno lice iz Masačusetsa koje služi u katoličnoj crkvi u Americi i tvrdi da je bio klinički mrtav čak 48 minuta, a nakon što ga je Hitna pomoć reanimirala, na svet gleda drugim očima!

SVEŠTENIK NA LETEĆOM SKEJTU TOKOM MISE: Sad ste videli bukvalno sve u 2015! (VIDEO)

On je za skoro sat vremena otišao u raj i upoznao Boga kojeg je opisao kao "toplu i utešnu majčinsku figuru".

Majkl je u bolnicu prevezen 29. januara prošle godine, nakon teškog srčanog udara, a ubrzo po dolasku proglašen je mrtvim. Međutim, zahvaljujući modernom uređaju LUCAS-2, doktori su uspeli da povrate funkcionalnost arterija i uspostave normalan ritam srca.

Doktori su bili u strahu da će ovaj "zastoj" ostaviti posledice na Džonovom mozgu, međutim, on se uspešno opravio.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Sveštenik tvrdi da se jasno seća svega što se dogodilo dok je bio klinički mrtav. Opisao je neobično vantelesno iskustvo i intenzivan osećaj ljubavi i prihvatanja koji je osetio kada ga je okružila svetlost. Tvrdi da je u tom trenutku otišao u raj i susreo se s Bogom, kojeg opisuje kao žensko, majčinsko "Biće svetlosti".

- Njena prisutnost bila je neverovatna i utešna. Imala je mek i nežan glas, a njena prisutnost bila je ohrabrujuća poput majčinog zagrljaja. Činjenica da je Bog Sveta majka umesto Svetog Oca nimalo mi ne smeta, naprotiv ona je sve što sam se nadao da će biti, čak i više od toga - rekao je O'Nil.

- Želim da nastavim da propovedam. Želim da delim svoje novo saznanje o Majci, Sinu i Duhu Svetom sa svim katolicima i svim hrišćanima. Bog je veliki i svemoguć uprkos tome što je žena - tvrdi sveštenik.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Danijel

    9. februar 2016 | 23:11

    Dobra neka trava.

  • Stoja

    10. februar 2016 | 00:08

    Kao prvo bog je sveto bice on nije ni musko a ni zensko to niko nezna ...a taj pop je se sigurno sreo sa svetom marijom isusovom majkom s obzirom da to nije bila prava smrt to je moguce nemoj da izmislja takve gluposti majka sin duh svasta jedno je postojalo od pamtiveka neka tako i ostane dok sami ne saznamo a saznacemo kad umremo

  • jovan

    10. februar 2016 | 12:42

    pa koliko ja znam katolici su se odrekli boga i isusa a znamo kako su nastali i šta rade danas. a uvek se nešto dešava katoličkim nazovi sveštenicima. tako i ovaj doživeo kliničku smrt pa onako po katolički dobro slagao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA