IMALA JE I MOŽDANI I SRČANI UDAR: Džun ima 176 kilograma i sada ponovo uživa u životu! (FOTO) (VIDEO)

U jednom trenutku, hirurg koji radi s gojaznim pacijentima rekao je Džun MekKemi (44), da kad bi zakačila kijavicu, ne bi preživela, jer ima nešto više od 272 kilograma

  • 0

Džun MekKemi (44), iz Hjustona u Teksasu ima nešto više od 272 kilograma!

Zbog problema s nogama, otežano hoda. U bolovima je, a boli je i kad sedi. Potrebna joj je pomoć devojke Sejdi, koja je kupa i presvlači. Infarkt je imala 2011. godine, a njemu je prethodio moždani udar. U jednom trenutku, hirurg koji radi s gojaznim pacijentima joj je rekao da kad bi zakačila kijavicu, ne bi preživela!

Iako je OGROMNA, muž joj NE DA da smrša. Evo i zašto (FOTO) (VIDEO)

- Osećam se kao da idem od kreveta koji je kao kovčeg do stolice - kovčega! Imam krevet, stolicu, wc šolju i fotelju. Osećam se kao da se gušim! Život mi je košmar - kaže Džun.

Džun je dobijala u težini svaki put kad bi rodila dete. A ima ih -  četvoro. Imala je 136 kilograma kad se porodila s poslednjim. Pre tri godine, svet joj se srušio kada je izgubila sina Keneta (17). Na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme, bio je s ljudima s kojima nije trebalo, i upucan je. I tada je počela bol da guši - hranom.

Sadašnju partnerku je upoznala pre nekoliko godina, dok je još imala samopouzdanja. Ona joj je u međuvremenu postala dobavljač i dostavljač brze hrane, dva do tri puta dnevno.

NAĐITE SVOJE MERE: Ovo je vaša idealna KILAŽA prema uzrastu, visini i građi tela! (INFOGRAFIK)

Doktor Junan Nauzaradan, ekspert za smanjenje težine, pomogao je Džun, kada više nije imala gde. Za godinu dana, uz mnogo muka i odricanja, smršala je 91 kilogram i stigla do 176. Urađen joj je bajpas želuca. Ali, ni tu nije bio kraj. Posle operacije, čak se i ugojila devet kilograma. Sve zdravo što bi pojela, odmah bi povratila, a imala je i strašne bolove u stomaku. Uz sve to, išla je i kod terapeuta koji joj je pomogao da se izbori sa gubitkom deteta.

Nova Džun, mršavija, ima, kaže, još da radi na sebi. A, za ovaj novi početak kupila je i novu, manju garderobu.

(Telegraf.rs / Izvor: ilyke.co)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA