DŽINOVSKE LJUDSKE GLAVE USRED POLJA: Zastaće vam dah kada vidite o čemu se radi (FOTO) (VIDEO)

Farma u Virdžiniji u Americi krije jednu prilično bizarnu tajnu

  • 7

U američkoj saveznoj državi Virdžinija, na jednoj privatnoj farmi, može se videti prilično bizaran prizor. Na polju pomenute farme nalazi se skoro 40 gigantskih bisti bivših američkih predsednika, od kojih su mnoge zarasle u korov.

Ovako izgleda Putin kao rimski imperator!

Džinovske glave, od kojih je svaka teška više od tri tone, prvobitno su poručene za Predsednički park, otvoreni muzej koji je trebalo da prikazuje skulpture američkih predsednika i informacije o njima u Vilijamsburgu u Virdžiniji.

Pomenuti muzej je otvoren 2004. godine, ali je zatvoren šest godina kasnije, prvenstveno zbog nedostatka posetilaca. Nakon toga, većina džinovskih glava premeštena je na pomenutu farmu gde se i dalje nalaze.

Foto: Profimedia, Caters News Foto: Profimedia, Caters News

"Groblje" predsedničkih bisti posetio je fotograf Patrik Džust koji je napravio neverovatne fotografije prizora koji podsećaju na scene iz postapokaliptičnih filmova.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: thisiscolossal.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milan

    22. februar 2016 | 00:16

    Americka posla

  • perapk

    22. februar 2016 | 03:15

    Uzeo bih jednu nebitno čiju samo da je bio glavat. Ako hoće o njihovom trošku da mi doteraju mogu i iz aviona da je bace u dvorište trebalo bi mi sitnog kamena da prodam parking servisu ovde kod nas imam dobru šemu. Ja cu da usitnim nije problem.

  • Drekavac

    22. februar 2016 | 05:15

    A gde je pecat?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA