LJUBAV NA BOSANSKI NAČIN: Imali seks na krovu zgrade, prolaznici bili zatečeni i šokirani! (FOTO)

Neki su mislili da je to nešto najlepše što se dogodilo u poslednje vreme u ovom mestu, dok su drugi smatrali da krov nije odgovarajuće mesto za ovakve stvari

  • 9

Stanovnici mesta Ljubuški u BiH ostali su zatečeni i šokirani kada su primetili na vrhu zgrade par koji je imao seks. "Incident" se dogodio oko 15 sati u blizini zgrade opštine.

IMALI SU SEKS PRED SVIMA: Ovih 5 parova je uhvaćeno u žestokoj akciji na javnim mestima (VIDEO)

Ovom paru nije smetalo što su ih gledali građani i stanari susednih zgrada. Mladić je čak mahao dok ih je fotografisao reporter lokalnog medija Radio Ljubuški, ali se to ne vidi jasno na fotografijama.

Foto: radioljubuski.ba Foto: radioljubuski.ba

Prolaznici su reagovali različito na ovaj događaj, neki su mislili da je to nešto najlepše što se dogodilo u poslednje vreme u ovom mestu, dok su drugi smatrali da krov nije odgovarajuće mesto za ovakve stvari.

Stariji prolaznici su se čak bojali da mladić i devojka ne padnu sa krova, pa su želeli a zovu vatrogasce, dok su se ostali samo smejali.

Foto: radioljubuski.ba Foto: radioljubuski.ba

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI.

(Telegraf.rs/ Izvor: radioljubuski.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA