Kupovinom ove vile dobijate jedan POKLON koji vam se nikako NEĆE DOPASTI (FOTO) (VIDEO)

Kao objašnjenje za jezive događaje navodi se da je kuća sagrađena blizu mesta gde je ubijen turski sultan zajedno sa celim svojim haremom

  • 1

Prelepa, luksuzna, ogromna vila košta neverovatnih 4,3 miliona evra i nalazi se u Nju Orleansu. Sagrađena je pre 160 godina, prostire se na 1.200 metara kvadratnih i impresivne je arhitekture. Međutim, postoji jedan problem. Niko je ne želi!

OVA KUĆA KOŠTA MILION DOLARA: Neće vam biti dobro kada vidite šta je u OVOJ STRAĆARI (FOTO)

Konkretno, jedini problem je u tome što kupovinom ove kuće dobijate na poklon i DUHOVE. Ova vila se zove Magnolija Manson i važi za jednu od najopsednutijih na svetu.

Alan Braun u knjizi "Ghost Along the Mississippi River" spominje da jedan od njih voli da svira jezive melodije iz nevidljive muzičke kutije, drugi okreće čaše vode naopako, a postoji i "Čuvar" koji noću ušuškava posetioce u krevet i premešta im jastuke.

Kao objašnjenje za jezive događaje navodi se da je kuća sagrađena blizu mesta gde je ubijen turski sultan zajedno sa celim svojim haremom. Dosad je promenila mnoge vlasnike, a danas je redovno posećuje vrač koji rasteruje zle sile i brine za sigurnost posetioca.

Foto: blog.rismedia.com Foto: blog.rismedia.com

- Kupili smo antikvitet iz 19. veka težak oko 20 kilograma. Pre spavanja stavila sam ga na metalni sto u sobi. Oko 3-4 ujutro, mene i supruga probudila je buka, kao da neko vuče nešto po podu. Nismo videli ništa. Oko četiri sata kasnije, alarm nas je probudio. Na stolu smo videli da je naš antikvitet položen, a stavili smo ga uspravno. To je bio zvuk koji smo čuli - navode ljudi koji su prespavali u vili.

Foto: blog.rismedia.com Foto: blog.rismedia.com

Posetiocima su duhovi takođe sakrili papuče i cipele u toalet i među jastuke, kao i to da su im premeštali jastuke po sobi.

Foto: blog.rismedia.com Foto: blog.rismedia.com

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Metla ali brezova...

    24. februar 2016 | 17:57

    Sultan sa haremom u Nju Orleansu....tooopp fora :-)))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA