Zakoračili su u ovu trošnu kuću, a u njoj otkrili misteriju staru 60 GODINA (FOTO)

Njena unutrašnjost je bila besprekorno uredna i očigledno je da je njena vlasnica imala izražen afinitet za uređenje. Zidovi dvospratnice ukrašeni su raskošnim tapetama dostojnima jedne palate, na kojima vise impresivna ogledala, rasveta i umetničke slike

  • 8

Kuća na periferiji Toronta izgleda kao i sve druge u tom kraju, međutim, iza sive i neugledne fasade krije se prava palata! Agent za nekretnine je bio skeptičan kada je video kuću, jer je mislio da ju je teško prodati, ali kada je ušao u nju, oduševio se.

Ova kuća spolja izgleda kao LETEĆI TANJIR, ali kad pritisnete jedno dugme, nastaje PERVERZIJA (FOTO)

Njena unutrašnjost je bila besprekorno uredna i očigledno je da je njena vlasnica imala izražen afinitet za uređenje. Zidovi dvospratnice ukrašeni su raskošnim tapetama dostojnima jedne palate, na kojima vise impresivna ogledala, rasveta i umetničke slike.

Foto: Homefinder Foto: Homefinder

Dnevni boravak krase bledo ružičaste ukrasne sofe, udobna fotelja, a kamin je toliko uredan da je u njega stavila nosač za drva od mesinga.

Foto: Homefinder Foto: Homefinder

Odmah do radne sobe je kuhinja. Uredna, bela, prozračna, nastavlja se na ostatak kuće koja obiluje pozlaćenim nameštajem.

Foto: Homefinder Foto: Homefinder

Svaki je kutak pomno osmišljen, pa tako i ovaj za doručkovanje, u kuhinji, gde je starica najviše volela da ispija jutarnji čaj.

Foto: Homefinder Foto: Homefinder

Njen je krevet dostojan kraljeva. Svilene zavese, ružičasti tabure na dnu, dugačka bela komoda ispod prozora. Možda nije po svačijem ukusu, ali definitivno impresivno za dom jedne starice iz predgrađa Toronta.

Foto: Homefinder Foto: Homefinder

Kupaonica s ružičastim peškirima izgleda kao da ste u hotelu sa pet zvezdica.

Foto: Homefinder Foto: Homefinder

Iskoristila je i podrumski prostor. Što je većini prostor za odlaganje viška stvari, ovoj je ženi bila prostorija za opuštanje. Šank, kauč, televizija..

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA