• 22

VOJNIK SE VRATIO I POLJUBIO SVOG DEČKA U USTA: Istorijski trenutak uhvatile i kamere (VIDEO)

- Mi smo odraz društva i regrutujemo ljude iz svih društvenih grupa. Ako nismo sposobni da se prilagodimo, uskoro niko neće želeti da nam se pridruži - izjavio je kontraadmiral Žil Kuturijer, komandir Pacifičke mornarice

  • 22

Kraljevska kanadska vojna mornarica ušla je u istoriju kada je 24. februara ove godine mornar po povratku s mora poljubio svog dečka, što do sada nikada nije bio slučaj, jer je ova tradicija bila rezervisana samo za heteroseksualne parove.

POLJUBILE SMO SE U USTA NA HAVAJIMA: A onda su počeli da nas tuku!

Nakon 255 dana duge misije koja je usledila posle ture na Karibima i u istočnom Pacifiku, mornar Frensis Lig sišao je sa broda “HMCS Vinipeg” i poljubio svog partnera.

Kome će pripasti čast da izvede prvi poljubac odlučeno je na osnovu lutrije koju je sprovela mornarica.

- Kupio sam kartu zato što novac ide u dobrotvorne svrhe. Nisam mislio da ću pobediti - rekao je Lig.

- Mi smo odraz društva i regrutujemo ljude iz svih društvenih grupa. Ako nismo sposobni da se prilagodimo, uskoro niko neće želeti da nam se pridruži - izjavio je kontraadmiral Žil Kuturijer, komandir Pacifičke mornarice.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Braca

    DOSTA VIŠE , TE GEJ I LEZBO POPULACIJE, PA DROGERAŠI I SUICIDNE OSOBE .... NEKA SE SAMI SOBOM BAVE ... O NJIMA SE SAMO PIŠE . DAJTE POZITIVNOSTI VIŠE...

  • Aleksa

    Eeeee jesu vise i dosadni ovi iz gay lobija,traze paradu svake godine,izbace svaku sliku gdje su se poljubili na javnom mjestu,sto je puno,puno je. Ima dosta drugi stvari i problema da se prica o njima. Boli me briga gdje je neki gay poljubio nekog.

  • Nidzo

    Samo pazi da u vojci u toku tusiranje ti ne ispadne sapun

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima