Vanzemaljci postoje i posetili su Zemlju! Američki oficir otkrio najstrože čuvanu tajnu!

- Vlada nastoji da što duže zataškava slučajeve vezane za vanzemaljce, kako bi stišala strasti u javnosti i da ne bi izbio skandal. Javnost zaslužuje da zna istinu i dobije odgovore - rekao je oficir

  • 12

Bivši američki oficir koji je tokom osamdesetih godina prošlog veka obavljao niz "istaknutih dužnosti u vrhu američke vojske" potvrdio je ono što teoretičari zavera decenijama tvrde: da NLO i i vanzemaljci postoje i da su posetili Zemlju.

DO SADA NEVIĐEN SNIMAK: Tri kamere koje istovremeno snimaju vanzemaljce?! (VIDEO)

Identitet oficira nije otkriven, ali reč je o muškarcu iz Ohaja koji tvrdi da je potpisao ugovor sa američkim vlastima koji ga je sve do 2014. godine obavezao na ćutanje, ali sada, kako je on istekao, spreman je da i dalje anonimno, ispriča sve što zna.

- Nikada nisam video NLO niti vanzemaljce, ali sam zato video doslovno hiljade tajnih dokumenata koji nedvosmisleno potvrđuju njihovo postojanje, kao i dolazak na Zemlju. Nažalost nemam nikakav dokaz za to osim sopstvenog sećanja i dokumenata koji pokazuju da sam imao pristup tajnim dokumentima - rekao je oficir.

Muškarac je takođe potvrdio da je lično poznavao nekoliko osoba čije smrti su direktno povezane s vanzemaljcima odnosno otkrivanjem tajni oko te teme. Svi takvi slučajevi su navodno, uspešno zataškani.

- Vlada nastoji da što duže zataškava slučajeve vezane za vanzemaljce, kako bi stišala strasti u javnosti i da ne bi izbio skandal. Javnost zaslužuje da zna istinu i dobije odgovore, ali zbog toga su mnogi platili glavom - rekao je oficir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nikolas

    29. februar 2016 | 11:48

    DAJ SLETITE U SRBIJU I POKAZITE SRBIMA KAKO SE MOZE ZIVETI I HRANITI SUNCEVOM ENERGIJOM KAKO BI VLADAJUCOJ ,ELITI,OSTALO VISE !!!!!!

  • Pedja doktor ™

    29. februar 2016 | 14:21

    Добро,постоје,и шта сад,важније је што цецин син има нову девојку

  • Dr Lune

    29. februar 2016 | 11:17

    Hm,hmm...cemu uvek misticnost ? zna se da postoje,snimci i izjave,slike sa VMA u Beogradu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA