VELIKA BRITANIJA TRAŽI RADNIKE: Plata je 2.600 evra, a u Srbiji taj posao plaćaju 300 evra!

Plata koja se nudi je između 2.000 - 2.700 funti (2.600 - 3.500 evra), a uz nju dobijate i besplatan smeštaj, prevoz, uniformu i zdravstveno osiguranje

  • 24

Ukoliko ovde ne možete da pronađete posao kao medicinska sestra, sada imate priliku da se prijavite za rad u Velikoj Britaniji. Njima nedostaje radna snaga u ovoj profesiji, a plata je mnogo više plaćena nego u Srbiji.

Ovde je plata 20.000 evra, imate 3 meseca odmora, ali IPAK NIKO NE ŽELI OVAJ POSAO!

Postoji nekoliko opcija u kojem gradu biste mogli da radite. Trenutno je u opticaju ostrvo Gernzi koje se nalazi između obala Francuske i Engleske, i koje spada u grupu Kanalskih ostrva.

Plata koja se nudi je između 2.000 - 2.700 funti (2.600 - 3.500 evra), a uz nju dobijate i besplatan smeštaj, prevoz, uniformu i zdravstveno osiguranje.

Svako ko bude primljen imaće priliku da radi kao registrovana medicinska sestra ili brat u Ujedinjenom Kraljevstvu, i dobija ugovor u trajanju od minimum 2 godine.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Traže se sve vrste profila od instrumentarki, negovateljica, preko sestara koje bi radile u ambulantama, pa sve do onih iskusnih u poslovima na intenzivnoj nezi ili u urgentnim centrima. Posao bi obuhvatao rad sa iskusnim doktorima i u jednoj od najboljih bolnica u Gernziju.

Ove uslove morate da ispunite kako biste se prijavili za posao:

- IELTS test engleskog jezika, nivo 7

- Registracija u Savetu medicinskih sestara i akušertva (troškove pokriva bolnica)

- Dokaz o diplomi u srodnim oblastima

- Iskustvo za traženi posao

- KSF - preporuke da zadovoljavate kriterijume za rad u britanskom sistemu zdravstva (NHS)

- Sposobnost za davanje injekcije u venu

Foto: sxc.hu/CELALTEBER Foto: sxc.hu/CELALTEBER

Za posao medicinske sestre ili brata možete da se prijavite na mejl jobfornurses@rhr.co.me, a na isti možete da pošaljete pitanja o određenim detaljima koja vas interesuju.

Srećno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nemke

    2. mart 2016 | 16:34

    Istina, isto je tako I za Irsku, a radnu dozvolu dobijate bez problema.

  • Patre

    3. mart 2016 | 16:01

    Samo vi idite da čistite fekalije sa kreveta i gaća bogatih engleskih penzionera u staračkim domovima. One bolje klinike zapošljavaju medicinsko osoblje sa pedigreom a ostali rade u klinikama u delovima grada gde se leči ološ iz Azije, siromašni, bolesni, zaraženi i bagljavi. Dodiruju vas svuda po telu pijani i drogirani smrdljivi Englezi.

  • Jova

    2. mart 2016 | 20:16

    Nemojte se muciti bez potrebe.Vraski je tesko dobiti vizu,o radnoj dozvoli i da ne pricamo.Englezi su rigorozni a i ne vole nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA