HITLER JE VOLEO "SELJANKE": A zgadićete se kada čujete koji mu je bio FETIŠ, mnogo je bizarno

"Psihološka analiza Adolfa Hitlera - Njegov život i legenda" je dokument u kojem su pobrojane njegove seksualne preference

  • 30

Adolf Hitler imao je odvratan seksualni fetiš, prenosi tabloid "San" citirajući tajni špijunski izveštaj. Dosije iz Američke kancelarija za strateške usluge tvrdi da je diktator voleo da žene na njega defeciraju jer ga je izmet seksualano uzbuđivao.

HITLER JE IMAO TOLIKO MALI PENIS DA JE TO MIKROPENIS: Trpeo je ogromne bolove i nije voleo seks

Izveštaj je takođe utvrdio da je Hitler imao "mikro penis" i jedan testis. Otkriveno je takođe da je diktator voleo da ga žene udaraju tokom seksualnih igara.

Dr Valter C. Langer izradio je izveštaj tokom Drugog svetskog rata jer se htelo saznati više o Hitleru. Tako je nastala "Psihološka analiza Adolfa Hitlera - Njegov život i legenda", dokument u kojem su pobrojane njegove seksualne preference.

Langer je zaključio da Hitler nije bio sposoban da vodi ljubav konvencionalnim putem i da je bio koprofiličar - osoba koju seksualno uzbuđuje izmet.

Foto: Arhivska fotografija Foto: Arhivska fotografija

- Praktikovanje ove perverzije predstavlja najniži mogući oblik degradacije - napisao je Langer.

Prema dokumentu, Hitler bi legao na pod i dopustio bi ženi da defecira na njega. Tvrdi se da je čak i njegova nećaka Geli Raubal jednom prilikom učestvovala u tom činu.

Smatra se da je ona to rekla Otu Straseru, koji je kasnije napustio nacistički režim. Ernst Roem je takođe navodno otkrio Hitlerov fetiš prilikom jednog noćnog izlaska, a američki špijuni su tu informaciju tada saznali. Roem je otkrio da je Hitler volio "seljanke".

- Kada stoje u polju i sagnu se tako da im se može videti stražnjica, to je voleo, pogotovo kada su bile velike i okrugle - navodno je rekao Roem.

Nemačka glumica Renate Muler navodno je tokom jedne večeri seksa Hitlera udarila nogom dok je bio na podu. Muler je kasnije počinila samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • doberman

    7. mart 2016 | 17:18

    vragolan.

  • Boban

    7. mart 2016 | 17:45

    Onda bi kresno Izmetbegovića ko ništa.

  • kомуниста

    7. mart 2016 | 21:44

    Не верујте свему што пише? Ово би пре могло да се припише Енглеским племићима. Они су се иживљвали на својим црним робовима. Хитлер јесте био психички болесник, али је створио најмоћнију државу и еконмси и војно. А ово је кладична фотомонтсжа

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA