UPOMOĆ, MUŽ (54) MI SE PRETVORIO U GANGSTERA: Umrećete od smeha kad pročitate problem ove žene

Suprug jedne Hrvatice je u šestoj deceniji svog života počeo da sluša popularnu "rep" muziku i da je doziva sa "my nigga", što je nju veoma uplašilo, pa je zatražila pomoć psihologa

  • 7

Na internetu je postala hit jedna fotografija na kojoj je uslikana prepiska između nesrećne žene iz Hrvatske, koja smatra da je njen muž postao gangster, i odgovor psihologa.

Naime, radi se o tome da suprug ove upašene žene počeo da sluše popularnu "rep" muziku, da joj svaki dan govori "my nigga" i da se oblači kao gangster.

- Draga Milana, već sam 20 godina u braku te sam bila zadovoljna do prije dva mjeseca. Naime, moj muž koji je već u zrelim godinama (54) u posljednje vrijeme stalno sluša rap glazbu. Počeo se oblačiti kao gangster te mi se svakodnevno obraća s "my nigga" iako mislim da on ne zna što to zapravo znači. Ne znam što preduzeti po tom pitanju, je li to kriza srednjih godina ili njegov neispunjen dječački san? - pitala je Hrvatica.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Međutim, verujemo da ona nije očekivala odgovor psihologa koji joj, na prvi pogled, nimalo nije pomogla.

- Ako su novi stil odijevanja i novi nadimak koji vam je suprug dao najgori simptomi njegove krize srednje dobi, mislim da nemate razloga za brigu! Ne trebate ništa preduzeti, uživajte u njegovom novom "looku",  a možda zavolite i njegov novi glazbeni ukus. Mudro bi bilo da ga pretjerano ne kritizirate i ne suprotstavljate mu se. Ipak je riječ o bezazlenoj zabavi - glasio je odgovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Czbg

    11. mart 2016 | 00:48

    Moze prevod ne razumem ne razumem hrvacki

  • mladja

    11. mart 2016 | 12:50

    Nepismeni Adame,nauci da pises i pricas pravilno pa onda komentarisi!!!

  • momazver

    11. mart 2016 | 08:29

    Foliranti.Pozdravio ih Djordje Balašević pesmom *Sugar rap*

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA