Srpski policajci u američkom uputstvu: "Kako izbeći radar na putu" (VIDEO)

Ekipa Jutjub kanala "Techquickle" je u video snimku u kojem su objašnjavali koje sve vrste radara postoje i kako ih izbeći, između ostalog prikazivale i onaj koji koriste srpski policajci

  • 0

Ekipa Jutjub kanala "Techquickle" je na svom kanalu objavila video snimak u kojem pričaju o policijskim radarima u kojem pominju i srpske policajce.

- Siguran sam da ja nisam jedini koji je imao iskustvo da vozi auto-putom s otvorenim prozorima i da ne obraćam pažnju na brzinu kojom se krećem i onda odjednom BUM! Zaslepljujuća svetla me zaustavljaju i pet minuta kasnije u rukama držim besplatnu kartu za sud - počeo je priču mladić u videu u kojem je objašnjavao na koji način rade radari.

Prilikom objašnjavanja kako jedan od radara funkcioniše, u video snimku se pojavljuju dve fotografije na kojima su srpski policajci.

U video snimku saznajte koje sve vrste radara postoje na svetu, i kako oni zapravo funkcionišu. Verujte nam, iznenadićete se:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA