SEKS-SKANDAL VEKA: Putin u vezi sa bivšom ženom RUPERTA MARDOKA?!

Navodno, njih dvoje su viđeni "u romantičnom zanosu" na jahti zajedničkog prijatelja Romana Abramoviča

  • 14

"US magazin" je preneo glasine o emotivnoj vezi ruskog predsednika Vladimira Putina i bivše supruge Ruperta Mardoka, Vendi Deng.

Ovo je 10 najlegendarnijih prvoaprilskih šala svih vremena! (VIDEO)

PUTIN IMA NOVU DEVOJKU? Viša je od njega za glavu, a nadimak joj je ČEKIĆ! (VIDEO)

Ovaj medij navodi da informacije o ovom paru kruže još od njihovih razvoda 2013. i 2014. godine. Neimenovani izvor blizak ruskom predsedniku potvrdio je za "US Vikli" da je njihova veza "ozbiljna".

Navodno, njih dvoje su viđeni "u romantičnom zanosu" na jahti zajedničkog prijatelja Romana Abramoviča 28. marta. Na internetu je započela diskusija da li je u pitanju prvoaprilska šala, običan trač ili istina.

Mardok (85) i Veng (47) su se razveli posle 14 godina braka u junu 2013. godine posle sumnji da je imala aferu sa Tonijem Blerom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Da podsetimo, Rupert Merdok je australijsko-američki medijski magnat i direktor, menadžer i jedan od glavnih akcionara Njuz korporacije.

U tekstu se navodi da je "kontroverzni predsednik" bio prethodno oženjen Ljudmilom 30 godina i da sa njom ima dve ćerke Mariju (30) i Jekaterinu (29).

KRISTIJAN SE VRATIO NA FARMU: Otkrivamo šta se sve dešavalo u prethodna 24 sata!

Jedna od žena koju su mediji povezivali sa liderom Rusije je gimnastičarka Alina Kabaeva. Zapadni mediji su izveštavali o potencijalnoj trudnoći gimnastičarke 2015. godine, a švajcarski "Bild" je čak objavio priču o tome da je Putin otkazivao pojedine posete kako bi bio sa njom tokom porođaja.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kremlj je više puta demantovao ove informacije.

Da li je priča o ovoj aferi istinita ili se radi samo o još jednoj prvoaprilskoj šali? Ostavite nam odgovor u komentarima.

ŠVAJCARCI ZOVU SRBE, PLATA 11.000 EVRA MESEČNO! Nećete verovati koji je posao u pitanju!

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI.

(Telegraf.rs/ Izvor: usmagazine.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA