PENIS OD 27 CENTIMETARA U PORODIČNOJ EMISIJI: Ova televizija je šokirala svoje gledaoce u udarnom terminu! (FOTO)

U jednoj televizijskoj emisiji voditelji su prikazali grafiku muškarca koja je ilustrirala preponsku kilu s penisom za koji su gledaoci procenili da je dug 27 centimetara

  • 14

Švedska javna televizija "SVT" morala je da se izvini svojim gledaocima zbog emitovanja grafike golog muškarca i žene, kojima su želeli da pokažu posledice nedostatka vitamina B12 na stvaranje preponske kile.

Primetio sam BUBULJICU na PENISU, a onda mi je lekar rekao da mora da ga ODSEČE!

Gledaoci su na Tviteru izrazili svoje nezadovoljstvo time što je grafika žene korišćena u emisiji imala velike grudi i depilirano genitalno područje.

Printskrin: SVT Printskrin: SVT

- Koristili ste idealna tela u emisiji "Pitajte doktora", kao da ostali ne mogu imati tumor ili im ne može otkazati jetra - komentar je koji je ostavio jedan gledatelj na animirana ženska tela.

- Najsmešnije je što ova emisija koristi iste 3D modele koji se mogu naći na 3D porno stranicama, hahaha - napisala je jedna devojka.

U prethodnoj emisiji voditelji su prikazali grafiku muškarca koja je ilustrirala preponsku kilu s penisom za koji su gledaoci procenili da je dug 27 centimetara.

Printskrin: SVT Printskrin: SVT

Ubrzo je televizijska stanica na svom Fejsbuk profilu objavila svoje izvinjenje.

- Potpuno ste u pravu. Ni mi nismo bili zadovoljni grafikama, a nakon vaših kritika odlučili smo da ih nećemo koristiti u sledećoj sezoni. Nadamo se da vaše poverenje u nas nije narušeno i da ćete nas i dalje gledati - napisali su.

(Telegraf.rs/ Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Suzana

    10. april 2016 | 20:56

    Deficit vitamina B grupe ometa sintezu DNK, posledica je malnutricije tj nedovoljnog unosa namirnica zivotinjskog porekla (mesa i mleka) od bolesti moze da izazove npr pelagru ali i razlicite sistemske bolesti kao i izrazitu kaheksiju. Kila ima drugu etiologiju i patogenezu. Na slici je prikazana umbilicalna,a ne preponska kila kao sto je u tekstu napisano

  • Delije Čikago

    10. april 2016 | 20:53

    Moj ima 16, ali je zato širok kao anakonda.

  • Mozak

    10. april 2016 | 20:18

    Hahahahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA