POHOTNA UČITELJICA TVERKOVANJEM ZAPALILA PLAŽU: A onda je dobila otkaz (VIDEO)

Iako je pobedila na takmičenju u mešanju guzom, mladu nastavnicu čekalo je neprijatno iznenađenje kada se vratila kući iz Meksika

  • 5

Roditelji su bili šokirani kada su na internetu videli snimak nastavnice (24) svoje dece kako tverkuje, a koji je zabeležen u popularnoj destainaciji za zabave, meksičkom Kabo San Lukasu.

POHOTNA PROFESORKA MAFIJAŠ: Imala je seks sa učenikom (14), a onda mu je poklonila NEŠTO OPASNO

Ona je predavala đacima u školi tri godine, i iako se zabavljala 600 kilometara daleko od mesta u kojem je predavala, to nije zaustavilo roditelje da pozovu direktorku škole.

Nastavnicu je izazvalo društvo da učestvuje na takmičenju u tverkovanju, na kojem je na kraju pobedila i osvojila 260 dolara kao nagradu.

Snimak kako gura svoj dekolte u lice sudije postavljen je na Fejsbuku i odmah našao put do "zabrinutih" roditelja.

- Znala sam da snimaju mobilnim telefonima, ali nije mi ni palo na pamet da bi video mogao da postane viralan. U svakom slučaju, nisam radila ništa loše. To je bilo u moje slobodno vreme, živimo u 21. veku - rekla je nastavnica za lokalni medij, znana po imenu Klarisa.

Nakon što se vratila kući, pozvana je na sastanak sa direktorkom. Sa sobom je povela advokata koji je savetovao da se povuče i da otkaz dok se stvari malo ne smire. Ipak, direktorka je rekla da je dala otkaz zbog "ličnih razloga".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dada

    11. april 2016 | 18:36

    Zasto da dobije otkaz? Zato sto je ljudsko bice i ima prava da u slobodno vreme radi sta hoce? Koliko losih stvari ti isti roditelji koji su je prijavili urade pa nikom nista. To sto ona tverkuje na plazi ne znaci da je losa nastavnica. Uostalom roditelji su ti koji treba da nauce decu lepom ponasanju. Lako je osuditi druge, ali razmislite malo i setite se da li ste vi nekada napravili neku glupost, a sigurno jeste, pa onda osudite sebe prvo pa posle toga druge... Sigurno su je prijavile majke dece

  • Made in PRC

    11. april 2016 | 19:05

    Sto se ocevi nisu bunili ???

  • Абв

    11. april 2016 | 14:22

    И треба добити отказ овакво понашање не приличи једном просветном раднику,нека се запосли као го го плесачица кад то воли да ради.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA