MILENA, NOVA SEKSI MINISTARKA ZA KOJOM LUDE SVI: Pokazala je svoju NAGRAĐIVANU GUZU (FOTO) (VIDEO)

- Želela sam da doprem do ljudi koji više pažnje posvećuju golim zadnjicama, nego onome čemu bi zapravo trebalo - rekla je atraktivna "gospođa ministarka"

  • 7
Foto: Facebook Foto: Facebook

Milena Santos, supruga brazilskog ministra turizma Alesandra Teišeire, glavna je tema diskusija u ovoj zemlji, a razlog za to su njene provokativne fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama.

ONE ŽARE, PALE I VLADAJU SVETOM: Ovo su najseksi političarke na planeti! (FOTO) (VIDEO)

Na fotografijama je prikazano kako Milena pozira ispred brazilskog Kongresa obučena samo u tračicu koja je u bojama zastave ove države.

Prva dama turizma je objasnila lokalnim medijima da su fotografije nastale pre braka kada je pobedila na takmičenju za Mis zadnjice u SAD 2013. godine.

Njen cilj je bio da "dopre do Brazilaca koji više pažnje posvećuju golim zadnjicama, nego onome čemu bi zapravo trebalo". Iako ne deluje tako, ona ima izuzetno kritičan stav o političkoj situaciji u Brazilu.

Tamošnji mediji su naročito obratili pažnju na njene fotografije pred Kongresom u trenutku kada je postala žena ministra turizma.

Inače, Milena Santos se 2015. godine kandidovala za člana Gradskog veća Salvadora. Ali, ipak njene fotografije su ostavile dublji trag na lokalno stanovništvo od njenih aktivnosti.

Kako se vama dopada ova atraktivna "brazilska gospođa ministarka"?

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Velislav

    27. april 2016 | 14:03

    Ceo svet je postao velika sprdačina. Sve se preokrenulo. Najgore uštve su na najvišim položajima...čast malobrojnim izuzecima.

  • Dr. za rock and roll

    27. april 2016 | 13:53

    Ja recimo ne ludim. Sigurno da mi je 12,-13 pa do jedno 25 mozda i bih-- ali danas mi je moja zena sasvim dovoljna zbog mirnog sna cistog obraza i boljeg zdravlja

  • Gags

    27. april 2016 | 16:16

    E moj ministre , jadan ne bio !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA