Seljak je usvojio malog psa lutalicu, a onda je saznao da to uopšte nije kuče (VIDEO)

Neimenovani seljak rekao je zvaničnicima da je naleteo na "malu crnu loptu sa krznom" pre nekoliko nedelja

  • 1

Seljak iz Kine bio je u šoku kada je usvojio malo kuče lutalicu, koje je našao na ulici, i u međuvremenu saznao da je to u stvari ugrožena vrsta medveda.

RAJA, ŠTA DA RADIMO SA OVOM BEBICOM? Pronađen medvedić u Hercegovini (FOTO)

Vlasti su potvrdile da je životinja azijski crni medved, čija je vrsta u prvoj klasi pod zaštitom države Kine.

Neimenovani seljak rekao je zvaničnicima da je naleteo na "malu crnu loptu sa krznom" pre nekoliko nedelja na jugozapadu Kine, u provinciji Junan.

Tvrdio je da je zamenio medveda sa rasom pasa Kunming, koja dolazi iz Kine i po izgledu je slična nemačkom ovčaru. Rekao je da je životinja izgledala slabo i mršavo, i da ga je usvojio kako bi mu dao hranu i vaspitao zajedno sa svojim drugim psima.

Ali, kako su nedelje prolazile, životinja je počela da dobija "neobičan oblik", a njegov apetit je počeo da raste neverovatnom brzinom. Tada je farmer kontaktirao s lokalnim vlastima zaduženim za životinje, koje su odmah identifikovale životinju i saopštili mu da je to azijski crni medved.

Zvaničnici veruju da se mladunče možda udaljilo od obližnje šume i odvojio se od svoje majke. Dodali su da bi možda medved bio ubijen da je dospeo u pogrešne ruke, ili bi bio uzgajan u tajnosti da se saznalo da se radi o zaštićenoj vrsti.

Prema izveštajima lokalnih medija, mladunče će biti zadržano dok ne nauči kako da opstane u teškim prirodnim uslovima, nakon čega će biti vraćeno u šumu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јасмина

    6. maj 2016 | 15:51

    Па види се да је мече.У сваком случају,човек је прави емотивац..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA