IMAJU SOBU ZA DORUČAK I FONTANU USRED SOBE: Luksuzni penthaus u kom žive Trampovi (FOTO) (VIDEO)

Iako imaju neverovatan pogled na Central Park, unutrašnjost penthausa odiše luksuznim kičem

  • 4

Melanija Tramp sa suprugom Donaldom (69) i sinom Baronom živi u penthausu na vrhu Trampove kule na Menhetnu, a iako je stan uređen luksuzno, još je jedan dokaz da nije zlato sve što sija.

NAJSKUPLJI STAN NA SVETU: Košta 120 miliona dolara i neće vam biti dobro kad vidite kako izgleda (FOTO)

Fotografije raskošno uređenog penthausa slovenačka manekenka, koja je osvojila američkog bogataša i možda budućeg američkog predsednika, rado objavljuje na društvenim mrežama.

Stan je ukrašen 24-karatnim zlatom i mermerom, a dizajnirao ga je Anđelo Dongija u stilu Luja XIV.

Ukratko, sve što je moglo biti obloženo zlatom, obloženo je, a 46-godišnja Melanija rado se fotografiše uz zlatne ograde ili na zlatom obloženom krevetu.

Osim toga, zidovi i plafoni doma Trampovih su oslikani scenama iz grčkih mitova, a sa plafona vise golemi kristalni lusteri.

U pentahausu se mogu videti kristalni lusteri, grčke vaze na kaminu, i statue Erosa i Psihe, jedne od najlepših ljubavnih priča na svetu. 

Soba za doručak ima predivan pogled, a na stolu se mogu videti čaše sa zlatnim okvirom, koje su postavljene na zlatnom poslužavniku, kao i jedan starinski sat.

U sobi za sedenje, u zadnjem delu nalazi se fontana. Kauči u istoj prostoriji su od slonovače, a vide se i stubovi u antičko-grčkom stilu.

U Melanijinoj kancelariji na zidu visi Renoarova slika, dok je radni sto u stilu Luja XIV.

Pentahaus se nalazi na poslednja tri sprata Trampove kule u srcu Njujorka, koja ukupno ima 58 spratova.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Oliva

    11. maj 2016 | 15:17

    Ovo je dokaz da pare nemogu sve. Cist kic, pretrpano, u enterijeru se ne vidi optimizam, samo neka tama, zatvorenost, ..., u sustinibljak, sta bi oni dali da.mogu da dodju kod mene u 20 kvadrata, opusteno popiju kavu, rucaju ko ljudi, ..., skorojevici,ali neka su zivi i zdravi

  • Beli

    11. maj 2016 | 20:22

    Neka im njihove pare...mi smo srecni i u krizi...nasi osmesi su bar pravi a ne kiseli kao kod ovih skorojevica..uzivajte u kicu a mi u nasoj sreci.

  • Mim

    11. maj 2016 | 19:24

    Nije bolest sve sto boli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA