Ovo je pravi razlog zašto se Princ Vilijam i Kejt Midlton NIKAD ne drže za ruke (FOTO)

Ovaj par je nekoliko puta viđen kako se strastveno grli i smeje, međutim, većinom vremena oni se drže na pristojnoj distanci jedno od drugog

  • 2

Princ Vilijam i Kejt Midlton bili su skoro u poseti Tadž Mahalu gde su se prošetali ovim istorijskim mestom. Napravili su nekoliko fotografija, međutim, nijednom se nisu uhvatili za ruke. Pitate se zašto?

PRINC VILIJAM JE ZAPLAKAO KAD SE SLIKAO NA ISTOM MESTU gde i njegova pokojna majka Dajana (VIDEO)

Među kraljevskim porodicama nije neobično da svoju privrženost drže za sebe, van očiju javnosti.

- Ne postoji određena etiketa ili kraljevski protokol koji nalaže parovima da se u javnosti sudrže od izražavanja privrženosti. Verovatnije je razlog to što par na putu kao što je taj u Indiju tehnički radi i predstavlja britansku monarhiju. Par će verovatnije u javnosti iskazivati manje naklonosti jedno prema drugom, ako uopšte, kako bi ostali profesionalni tokom uloga koje su im dodeljene u inostranstvu - rekla je Mika Mejer.

Inače, ovaj par je nekoliko puta viđen kako se strastveno grli i smeje, međutim, većinu vremena oni se drže na pristojnoj distanci jedno od drugog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA