Fejsbuk je ZABRANIO ovu fotografiju, a iza nje se krije dirljiva priča koja slama srca (FOTO)

Fejsbuk je fotografiju uklonio zbog neprimerenog sadržaja...

  • 6

Heder Vajten se profesionalno bavi fotografijom i pre dve godine je zabeležila trenutak u kojem su se suprug i sin zajedno tuširali, i podelila ga sa prijateljima na Fejsbuku.

Neko mu je pregazio bebu, a onda je rešio da nađe krivca preko Fejsbuka. Potom je usledio ŠOK!

Sin joj je u tom trenutku bio teško bolestan, oboleo je od salmonele i imao je visoku temperaturu pa je tata s njim seo pod tuš i tako pokušavao da mu skine temperaturu i uteši ga zbog neprestanih probavnih problema. Međutim, Fejsbuk je fotografiju uklonio zbog neprimerenog sadržaja.

Celu priču Heder je ispričala ponovo:

"Ovo je bilo u novembru 2014. godine. Foks je završio u hitnoj zbog trovanja hranom i otkrili su mu salmonelu, iako nikad nismo otkrili gde je pokupio. Tomas je proveo sate s njim pod tušem pokušavajući da mu spusti temperaturu, a sve što je Foks izbacio iz sebe, bilo povraćanjem, bilo dijarejom, sve bi se odmah ispralo s njih.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

To je bio vrlo jak trenutak za nas roditelje. Uplašili smo se da nije nešto još gore od virusa, ali imali smo iskustva sa jakim reakcijama pa smo se suzdržali.

Dok sam sedela s njima pod tušem, jednostavno su me preplavile emocije zbog scene koja se odigravala ispred mene. Taj muškarac. Taj suprug, i partner, i otac. Bio je toliko strpljiv i pun ljubavi, i tako jak sa našim malenim sinom u krilu. Tepao mu je da bi ga utešio, ponavljao mu da će sve biti u redu i da će se on brinuti o njemu, i sve je to i mislio."

Napomenula je da u ovoj slici nema ništa eksplicitno, niti se može povezati s iskorišćavanjem te je razočarana što kao ni Fejsbuk, ni mnogi ljudi koji su videli objavu nisu videli dalje od fotografije, nisu pročitali priču koja stoji iza toga, pa su jednako kritikovali.

Heder možete pratiti i na njenom fotografskom blogu gde u opisu napominje da objavljuje svašta lično:

- Naći ćete hiljade fotografija. Ponekad sam vrlo lična kad pišem. Ponosna sam na sve što podelim sa vama, jednako na pobede kao i na borbe koje imamo. Nadam se da ćete znati da cenite moju iskrenost i prepoznate otvorenost koju želim da pomognem.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • la la

    16. maj 2016 | 16:23

    Ne razumem taj "momenat" toliko preplavljen silnim emocijama da se mora slikati i staviti na FB. Meni dete kad ima najobicniju temp. ja ne znam ni gde mi je telefon!

  • Buncuk Milne

    16. maj 2016 | 17:35

    Svaka cast svakom odgovornom roditelju! Kapa dole ovom coveku!Slazem se sa vama da mozda nije trebala objavljivati ovu sliku, ali zasto FB ne zabrani slike kojekakvih plasticnih starleta da ne kazem dr...etina koje znaju da slikaju samo svoja dupeta i sise!

  • cooca

    16. maj 2016 | 14:17

    Razumem roditeljsku ljubav koju je ona opisala, ali na zalost, slika izgleda puno drugacije. U ovom izopacenom svetu moze se razumeti drugacije. Zato je i treba skinuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA