SVEŠTENIK KRIMINALAC DOLAZI U SRBIJU: Upoznajte Džesija Kastera!

Kultni strip Preacher konačno je dobio svoju televizijsku adaptaciju

  • 4

Premijera ove dugo očekivane ekranizacije stiže na male ekrane u ponedeljak, 30. maja, u 3.00h i 22.00h premijerno na AMC kanalu.

Serija Preacher spaja različite neobične i pomalo lude likove, humor, dramu i nasilje, junake koji raspravljaju o smislu života i Bogu, eksplozije, sajentologe…

Iako filmski velikan Quentin Tarantino nije učestvovao u izradi, serija nosi njegov pečat. Zbog svog neobičnog karaktera i kontradiktornosti koje pomiruje, ovo je jedna od najviše očekivanih serija od strane kritičara u 2016. godini.

Ne želimo da pokvarimo priču, ali ipak ćemo vam odati jedan detalj iz prve epizode, tajanstvena sila iz svemira opseda propovednike po celom svetu, koji zbog toga bukvalno eksplodiraju. Upravo to desiće se i Tom Cruise-u u toku govora koji će održati na predavanju sajentologa. Da, onaj Tom Cruise. Upravo je to ono što je brinulo i Setha Rogena, jednog od izvršnih producenata serije, ali šta da se radi.

Foto: Promo Foto: Promo

Na vešt i zabavan način, kreatori Preachera su uspeli da uz pravu dozu humora spoje anđele i demone, dobro i zlo, mračne želje, likove sa neba, iz pakla i svega između. Serija ima 10 epizoda i biće emitovana svakog ponedeljka ekskluzivno na AMC kanalu.

Serija prati bivšeg kriminalca, Džesija Kastera (igra ga Dominic Cooper), na njegovom putu do raja.

Zahvaljujući misterioznom entitetu koji ga opseda, Džesi razvija veoma neobične moći. I pored toga, Džesijev put nije ni malo jednostavan, u stvari nije jednostavan ni život u gradiću Annville u Teksasu, gde je Jesse posle smrti svog oca preuzeo njegovu crkvu.

Gradić nastanjuje mnogo kontroverznih ljudi, a kako se prepliću njihove priče, ko sa Džesijem kreće na put do raja i koga će sve sresti na tom putu, proverite u ponedeljak, 30. maja, ekskluzivno na AMC kanalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA