OVO JE HIT: Svetlana živi sa MEDVEDOM od DVA METRA i 140 kilograma, i baš joj je DOBRO (VIDEO)

Medved Stepan ima više od dva metra, težak je više od 140 kilograma, ali koristi svaku priliku da se svojim gazdama "utrpa" u krilo na maženje

  • 8

Ruski bračni par Svetlana i Jurij Pantelenko usvojili su medveda kada je imao samo tri meseca. Stepan danas ima 23 godine i 140 kilograma i sa njima jede za stolom.

Ogromni medved je seo pored njega, a onda je on uradio nešto što bi malo ko smeo! (VIDEO)

Medved Stepan ima više od dva metra, težak je više od 140 kilograma, ali koristi svaku priliku da se svojim gazdama "utrpa" u krilo na maženje.

Stepšan nije samo običan ljubimac,  već pomaže u kući, naročito u bašti, gde zaliva biljke.

Istina, održavanje ovolikog ljubimca Porošenkove košta malo više, jer Stepan ima dobar apetit. Pojede celu kantu kondenzovanog mleka i oko 25 kilograma ribe, povrća i jaja dnevno.

Printskrin: Youtube/Caters Clips Printskrin: Youtube/Caters Clips

Ruski par je medveda usvojio kada je imao svega tri meseca. Pronašli su ga lovci kako bez majke tumara šumom. Bio je u vrlo jadnom stanju.

- Stepan najviše voli da sedne uveče između nas na kauč kako bismo svi zajedno gledali TV - priča Svetlana.

Ako bi neko rekao da je Stepan ipak zver, kojoj može jednog dana da se probudi divljina u duši, pa da povredi svoje vlasnike, Svetlana kaže da je to isključeno.

Printskrin: Youtube/Caters Clips Printskrin: Youtube/Caters Clips

- On je tako druželjubiv s ljudima, nikada nikog ne bi povredio - kaže Svetlana za "Dejli mejl", dok doručkuje sa suprugom i medvedom za stolom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mitka

    29. maj 2016 | 23:40

    Za razliku od ljudi,zivotinje su veoma zahvalne za svaki lep gest prema njima a kamo li odgajanje od malena...Ja vise verujem tom medvedu nego nekom coveku...

  • dario

    29. maj 2016 | 22:04

    ja nekih puta se zapitam za sebe da li sam normalan,pa kada me neko iznervira stanem pa sam u sebi brojim do 10 da se smirim da nebih napravio glupost, covek u danasnje vreme nemoze da veruje samom sebi kamoli ovoj zveri od 2metra i 140kg,poludece kad tad a dovoljno je jednom.

  • Deki

    29. maj 2016 | 21:54

    Pre ce biti 240 kg. Ogroman je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA