≫ 

SAŠKA JE PROSTITUTKA, ALI KORISTI SAMO DLANOVE DOK RADI: Moj muž se ne buni jer momcima radim OVO

Ona smatra da joj teško pada to što nema fizički kontakt sa ljudskim bićem dok njen suprug Artur (45) nije tu, budući da on radi kao policajac u malom američkom gradu

  • 12

Saška Frederik (41) troši hiljade dolara kako bi dva puta mesečno mazila potpuno nepoznate ljude iako je u srećnom braku. Ona se ovim neobičnim poslom bavi oko godinu dana, a razlog za to je sledeći - svog muža retko viđa.

VAŠE JE SAMO DA MAZITE I ZARADIĆETE 28.000 EVRA: Otkrivamo vam kako!

Ona smatra da joj teško pada to što nema fizički kontakt sa ljudskim bićem dok njen suprug Artur (45) nije tu, budući da on radi kao policajac u malom američkom gradu. Saška provodi većinu svog vremena u Njujorku.

Muž mi je poručnik u policiji, pa je na poslu 24 sata sedam dana u nedelji. Ne živimo zajedno jer sam ja u Njujorku, a on u drugom gradu. On nije ljubomoran zbog ovoga, a i milion puta smo pričali o tome. Možda bismo mogli nekad i da idemo zajedno da se mazimo sa drugim ljudima, videćemo. Ovo nije neka stvar o kojoj on otvoreno priča sa svojim kolegama, što je i u redu. Ali, svakako je on otvorenog uma. On je više zaštitnički nastrojen, nego što je ljubomoran, a i sigurna sam da je srećan kada sam ja srećna. Zaista se radujem dok to radim, to me uzbuđuje - rekla je Saška za "Dejli mejl".

Profesionalna firma koja se bavi maženjem u Njujorku zapošljava 40 ljudi nedeljno, a svi oni imaju oko 200 zahteva nedeljno.

- Jedna serija maženja traje oko dva sata i košta 160 dolara. Imamo razne klijente - muškarce, žene, starije ljude, mlade... - rekao je Adam Lipin (52) jedan od onih koji zarađuje tako što mazi ljude.

Mnogi tvrde da je ovo novi vid prostitucije, ali zakon tu ne može ništa.

Šta vi mislite, da li treba kažnjavati profesionalno maženje ili ljudima treba dati da rade sve što ih čini srećnim?

(Telegraf.rs / Daily mail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ....♡....ivana

    1. jun 2016 | 14:09

    Dodje mi da povratim od ovakvih prica....Idi zeno radi nesto pametno...previse si ti zaludna....

  • Nana

    1. jun 2016 | 13:06

    Jel troši ili zarađuje?

  • Milica

    2. jun 2016 | 11:28

    Zar vama ovo ne lici na bolest??? Kuda to ide ovaj svet??? Unistava se sve sto vredi pocev od porodice... Moral postaje misaona imenica ...Tuga ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA