DANAS JE 6/6/2016: Tri šestice signaliziraju OPASNOST, evo šta treba da URADITE

Broj 666 signalizira da "stojimo u mestu" i da neprestano ponavljamo iste greške, te je zato potrebno da napravimo korak napred

  • 29

Tri šestice se još nazivaju "đavolskim" i predstavljaju broj zla, međutim, ipak nije sve tako crno. Danas je moguće promeniti svoj život, samo ukoliko se potrudimo da nešto uradimo drugačije!

ĐAVOLJA ĆERKA: Ovo je najbrutalnija skrivena kamera ikada snimljena! (VIDEO)

Broj 666 signalizira da "stojimo u mestu" i da neprestano ponavljamo iste greške, te je zato potrebno da napravimo korak napred.

Ukoliko ugledate ovaj broj, došlo je vreme za oslobađanje od negativnih obrazaca ponašanja koji nas sprečavaju da vidimo svu lepotu života.

Iako ovo nije 666, i u pitanju je važan znak koji nam ukazuje na to da je došlo vreme da postanemo svesni da se nalazimo u negativnom repetitivnom ciklusu.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Da li stalno ponavljamo iste "greške"? Da li se stalno žalimo ali ne trudimo da napravimo bilo kakvu promenu? Da li stvari konstatno radimo na isti način i očekujemo da će rezultat biti drugačiji?

Danas je savršen trenutak da procenimo tačno gde smo u životu i da li smo ušli u ciklus koji nas sprečava da zaista ispunimo sav naš potencijal?

Mala razlika sa brojem 6616 leži u činjenici da imamo broj 1 koji je tu da nas podseti da je novi ciklus na putu. Jun će na mnoge načine biti poslednje poglavlje u ovom negativnom ciklusu ako se osvestimo i pokrenemo se.

Astrološki gledano, tu je i formiranje Velikog krsta koji će nas uputiti u pravcu promene.

Takođe, Mars 29. juna kreće u direktan hod nakon što je porpilično vremena bio retrogradan. Ovo čini jun ključnim mesecom i pravim trenutkom da se oslobodimo svih loših šablona koji nas iznova vraćaju na negativan početak.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA