Svako ko uradi ovu stvar, a ima više od 18 godina, dobiće seksi nagradu od prostitutki (FOTO)

Glavi im je cilj, zapravo, da "golotinju na internetu iskoriste da naprave promenu" i pritom čak i edukuju ljude zašto bi bilo opasno glasati za Donalda Trampa

  • 2

Kolektiv okupljen pod imenom "Tramps Against Trump" obećao je svima koji ne glasaju za omraženog i obožavanog predsedničkog kandidata vrlo neobičnu nagradu koja svakako ne uključuje odeću.

POSLE PUTINA, TRAMP SE POLJUBIO U USTA SA OVIM POLITIČAREM: Osvanuo novi grafit (FOTO) (VIDEO)

Zasad u tome nisu uspešni, ali brojni pojedinci i grupe već mesecima mozgaju kako da zaustave rast popularnosti kontroverznog biznismena i predsedničkog kandidata Donalda Trampa.

Poslednje među njima su žene okupljene u kolektivu "Tramps Against Trump". One će, naime, svima koji se fotografišu ispred biračkog mesta i tu im fotografiju pošalju, zauzvrat poslati gole selfije i to čak prema polnoj orijentaciji.

Većina angažovanih devojaka bavi se prostitucijom, pa smatraju da će ishod izbora uveliko uticati i na njih.

Foto: trampsagainsttrump.tumblr.com Foto: trampsagainsttrump.tumblr.com

- Mi takođe zavisimo od ishodua izbora tj. o tome kako će se nakon toga formirati zakoni. U pitanju su naša tela i to kako ih sve možemo ili ne možemo koristiti - objasnila je jedna od članica "Tramps Against Trump".

Glavi im je cilj, zapravo, da "golotinju na internetu iskoriste da naprave promenu" i pritom čak i edukuju ljude zašto bi bilo opasno glasati za Donalda Trampa.

Cela je ova "kampanja" započela na Instagramu, koji je u međuvremenu ugasio njen profil zbog golotinje, pa nam se nekako čini da će se devojke prebaciti na Tviter gde neće biti takvih ograničenja.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • president

    9. jun 2016 | 19:06

    Dzaba vam sve Klintonci,nemate sanse protiv Trump-a :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA