≫ 

MEDICINSKA SESTRA MESI GRUDI I STISKA BUTINE dok pacijenti od 90 godina ZAPOMAŽU I PLAČU (FOTO) (VIDEO)

Šenae Barton (26) u snimku pokazuje gole grudi, meša guzom po licu pacijenata, a na pitanje zašto to radi, odgovara - Neće se ničeg sećati, pate od demencije

  • 4
Printskrin: Periscope/@ShnaeNaee Printskrin: Periscope/@ShnaeNaee

Gerijatrijska sestra Šenae Barton (26) je pokazala svoje grudi u bezobraznom video-snimku iz doma za stare i senilne - dok je druga medicinska sestra vodila brigu o pacijentu u pozadini. 

Bestidna sestra je ukaljala dostojanstvo starije dame dok je pozirala ispred kamere i "tverkovala" pored njenog kreveta. Snimak od 25 minuta, pun "seks četa", se izvodio uprkos srceparajućem zapomaganju starije penzionerke, koja ima oko 90 godina.

Bartonova je čak i snimila kako koleginica čisti noge pacijentkinje jer su je pratioci na internetu nagovarali na to. Otvoreno je pričala o seksualnim opredeljenostima i pušenju kanabisa dok je stiskala grudi i širila noge.

Priupitana od strane novina "The Sun" kako to može da radi, ona je rekla: " Ovi ljudi pate od demencije - neće se sećati ničega".

Printskrin: Periscope/@ShnaeNaee Printskrin: Periscope/@ShnaeNaee

Bartonova, koja radi za 8 funti, emituje iz staračkog doma sa 42 ležaja nekoliko puta dnevno svoje seksi snimke, i zove sebe ŠenaeNae.

U ovom poslednjem snimku je vikala na pacijenta: "Hoceš li da sedneš?" i onda okrenula svoj mobilni telefon ka sebi i siktala: "Ti j***** perverznjaku!"

U klipu sa pacijentkinjom kaze "Okupaćemo te sada" i onda otkopčava svoju uniformu i pokazuje grudi. Onda upućuje odbojne reference na pacijentkinje privatne delove i peva dok tverkuje ka ženinom licu.

Printskrin: Periscope/@ShnaeNaee Printskrin: Periscope/@ShnaeNaee

Jedan gledalac je rekao: "Nekada sam radio u domu za stare i ne mogu da poverujem da je neko toliko neučtiv".

Printskrin: Periscope/@ShnaeNaee Printskrin: Periscope/@ShnaeNaee

"To je možda nečija majka i ona otkopčava svoju uniformu i priča o masturbaciji. Bolesno je sto stavlja pacijente pred kameru, oni ni ne znaju sta se dešava."

Pogledajte snimak OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Banana drzava

    11. jun 2016 | 14:03

    Bolest ne bira.

  • Zloca

    11. jun 2016 | 14:04

    Umobolna zena. Dace Bog i ti da zavrsis dementna i senilna pa tebi takve stvari da rade. Sram te bilo od dupeta kad obraza nemas!

  • Boban

    11. jun 2016 | 17:44

    Ja bih baš voleo da kad ostarim završim ovako. Da mi sestre svakog dana pokazuju sise i šta god još, a ja se sutra ne sećam ničega. I opet iz početka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA