VERENIK MI PLAĆA PLASTIČNE OPERACIJE I SKUPE AUTOMOBILE: Kažem mu samo ovu jednu rečenicu o SEKSU (FOTO)

Devojka iz Velike Britanije priznaje da je šopingholičarka, i dodaje da za nju to ima relaksirajuće i terapeutsko dejstvo, kao i da joj verenik sve plaća bez pogovora zbog jedne magične rečenice

  • 36

Džejni (30) iz Darama u Velikoj Britaniji, zavisnik je od šopinga, a otkrila je kako svom verniku preti da bi joj kupio sve što poželi, uključujući i dizajnerske cipele - kaže mu da neće biti seksa.

Postavila je kamere u kancelariji svog muža i snimila ŽESTOK SEKS. A kada je videla sa kim i kako... (VIDEO)

Ona kaže da svog partnera, s kojim je u vezi pet godina, može da natera da joj kupi šta god želi i to tako što mu zapreti da neće biti seksualnih odnosa.

- On zna da mogu da kažem ne. Lako mogu da mu stavim zabranu na seks od jedne do tri nedelje, što sam i radila u prošlosti - otkrila je za "Kanal 5", u njihovom dokumentarcu.

- Moć ženskih delova tela je neverovatna - rekla je Džejni.

Foto: Channel 5 Foto: Channel 5

Iako bez stalnih prihoda, Dženi voli da troši novac od svog vernika Rosa na dizajnerske stvari, skupocenu šminku i plastične operacije. Poseduje 100 pari cipela, a za prethodnih šest meseci je platila 5.000 funti za kozmetičke tretmane.

Ros je bio marljiv štediša godina pre nego što je upoznao Džejni 2011. godine.

- Ros mi je oduvek davao džeparac, počelo je sa 60 funti mesečno. Prošlog meseca sam potrošila 3.000 funti. Lako mogu da "spiskam" 15.000 funti u Londonu. Priznajem da sam šopingholičarka, za mene je to relaksirajuće i terapeutsko dejstvo.

Džejni kaže da nije "kuč*a", da zna šta želi i kako to da dobije. Za nju je to jednostavno. Inače, verenik joj je kupio "rendž rovera" u vrednosti od 70.000 funti, a oko 14.000 funti je dala za plastične operacije kako bi što više ličila na Kim Kardašijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lale 11

    15. jun 2016 | 14:54

    Takva žena se kod nas,malo drugačije naziva. A,da si ružna,ružna si. Ne bi mi trebala,pa tačno da ti je riba zlatna.

  • Lale 11

    15. jun 2016 | 14:55

    Ružna si kao ponedeljak.

  • Lena

    15. jun 2016 | 21:26

    Ovaj dečko je velika budala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA