UŠTEDITE I PUTUJTE: Platite vaš aranžman MasterCard karticom i čeka vas IZNENAĐENJE (VIDEO)

Ležaljke, suncobran, sladoled, giros, sok, magneti za frižider.... Sitnice na koje nam novac svakodnevno odlazi i shvatimo tek koliko trošimo na njih kada pogledamo u novčanik na letovanju. Ali, i za to imamo rešenje...

  • 0

Počela je sezona odmora, a sa samim tim i razmišljanje kako finansijski sve da izdržimo. Zbog toga su UniCredit Banka i sajt Booking.com odlučili da vam olakšaju i učine prijatnije vaše putovanje.

Plaćanjem aranžmana Flexia MasterCard kreditnom karticom ili ostalim MasterCard kreditnim karticama UniCredit Banke na sajtu Booking.com, možete da ostvarite do 4 odsto povraćaja novca.

Sve što treba da uradite je da odete na sajt unicreditbank.rs, potom na booking.com i rezervišete svoj aranžman u Grčkoj. Kada izvršite uplatu, kao poklon dobijate do 4 odsto povraćaja novca od iznosa aranžmana koje platite Flexia MasterCard kreditnom karticom UniCredit Banke.

Novac koji budete dobili na poklon značiće vam, jer svi znamo kako je kada ode na letovanje - želimo da se prepustimo svim čulima i uživamo.

Zbog toga je na vama da odlučite kako želite da provedete svoj odmor, a sa poklonom UniCredit Banke, sigurno je da će vam biti lakše i moći ćete sebi da priuštite više stvari nego obično.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA