KAKAV OKRŠAJ: Bokser PREBIO medveda? Razbio mu njušku, ali BUKVALNO!

Nelson je počeo polako da se povlači unazad, međutim njegov pas je počeo da laje, nakon čega se medvedica zaletela ka njima

  • 13

Rik Nelson (61), Kanađanin koji se dugo godina profesionalno bavio boksom, šetao je svog psa kroz šumu kada se ispred njih pojavila medvedica teška više od 150 kilograma, dok je pored nje išlo mladunče.

OVA SEKS BOMBA IMA TELO ZA MEDALJU: Nema šanse da pogodite koliko godina ima! (FOTO)

Nelson je počeo polako da se povlači unazad, međutim njegov pas je počeo da laje, nakon čega se medvedica zaletela ka njima.

Nelson je u samoodbrani uspeo da dva puta pesnicom udari životinju u glavu i blago je ošamuti, tek toliko da uspe da pobegne sa svojim psom.

ZA DOBRO JUTRO: Kučići su seli u vozić, a onda je krenula NEVEROVATNA avantura (VIDEO)

- Sve se desilo tako brzo. Kada je krenula ka meni, počeo sam da vrištim i dozivam upomoć. Bio sam potpuno preplašen. Prvo se pojavilo mladunče. Čim sam ga ugledao, znao sam da smo u nevolji, jer je majka morala da bude veoma blizu. nažalost, bio sam u pravu - rekao je Nelson, koji je prošao samo sa jednom ogrebotinom.

Bivši bokser opisao je neprijatan susret za divljom životinjom.

MASTURBIRAO I DODIRIVAO PUTNICE: Šokantan prizor u autobusu broj jedan (VIDEO +18)

- Popela se na zadnje noge i stala ispred mene. Zamahnula je šapom ka meni i ogrebala me. Da se nisam odmakao, verovatno sada ne bismo vodili ovaj razgovor. Udario sam je dva puta u glavu. Blago se ošamutila, a pasi i ja smo potrčali koliko nas noge nose - sa osmehom je ispričao Nelosn za brtanski "Gardijan".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA